Ref: 51-3605

- EAN: 855919004225

KAV Mocha Freeze Iskaffe

Fra KAV America

KAV Mocha Freeze Iskaffe

Leveringstid 1-2 hverdage

99,95 DKK

KAV Mocha Freeze er en lækker iskaffe blanding med en dejlig fyldig smag og en cremet karakter - lav og nyd en iskold drik på ganske få minutter.

Produktbeskrivelse

KAV Mocha Freeze er en lækker iskaffe blanding med en dejlig fyldig smag og en cremet karakter - lav og nyd en iskold drik på ganske få minutter.

 

Iskaffe blandingen giver dig mulighed for at lave en klassisk iskaffe, en frappé eller en varm udgave med vand eller mælk.

 

Iskaffe og Frappé er populære alternativer til den almindelige kop kaffe, og som er perfekt at nyde på en varm sommerdag på terrassen! Med KAV Mocha Freeze får du en instant iskaffe blanding, som er utroligt let at håndtere - du skal blot bruge isterninger, mælk/vand og en blender for at kunne lave de kolde dråber.

Udvidet beskrivelse

Iskaffe
3 spsk KAV Mocha Freeze opløses i varmt vand - server i et stort glas fyldt med isterninger.

 

Frappe
3 spsk KAV Mocha Freeze blendes i ca 30 sekunder med 120 ml koldt vand eller mælk og ca 360 ml isterninger. Server i et stort glas med et drys chokolade eller lignende.

 

Hot Drink
3 spsk KAV Mocha Freeze røres sammen med 300 ml varmt vand eller mælk - eller en kombination heraf.

KAV America
KAV America
Chai latte, iskaffe & kakao - KAV KAV America er en amerikansk producent af chai latte og gourmet drikke i pulverform. Virksomheden har base i San Bernardino, Californien og over 20 års erfaring i branchen. Serien består af kakao, frappe og chai latte produkter i topkvalitet - uden kunstige smagstilsætninger. Det er ganske let at tilberede med blot vand og/eller mælk og de mange varianter smager fremragende. Chai Latte er en over 1000 år gammel indisk drik bestående af sort te,...

Se flere produkter fra KAV America

0 anmeldelser af KAV Mocha Freeze Iskaffe

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse