Spar 37%
Moomin Keramisk Elkedel 1L Med Trædetaljer og Mumi-motiv Billigst på PriceRunner

Fra Moomin

Moomin Keramik Elkedel 1 L Med Trædetaljer og Mumi-motiv

Leveringstid 1-2 hverdage
Gratis levering på dette produkt


999,95 DKK

1.599,00 DKK

Spar 599,05 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Den hvide Mumi-kedel, udført i keramik er en eksklusiv tilføjelse til køkkenet, med et motiv, der igangsætter nostalgiske tanker. 


Produktbeskrivelse

Den hvide Mumi-kedel, udført i keramik er en eksklusiv tilføjelse til køkkenet, med et motiv, der igangsætter nostalgiske tanker.

Denne kedel er en del af Moomin by Adexi, en serie af elektriske husholdningsprodukter, pyntet med de karakteristiske figurer fra Tove Janssons Mumi-univers. Mange af os kan huske Mumitroldene fra vores barndom, men de populære figurer har i de seneste år også fundet deres plads i køkkenet.

Kedelen er et udtryk for det barnlige univers i en voksen pakke. Kedelen er udført i keramik samt udstyret med en tekstilledning, som giver en eksklusiv fornemmelse. Låg og tænd knap er lavet af lyst træ, som sammen med det keramiske materiale giver en luksusfornemmelse, men skaber samtidig et let udseende. Kedelen er pyntet med et Mumi-motiv på siden.

Elkedelen har en kapacitet på 1L, og lys i tænd/sluk knappen. Den er lavet med en automatisk sluk-funktion samt overophedningsbeskyttelse som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Derudover er der 360 graders sokkel, og et skjult varmeelement. Kedelen har desuden en indvendig vandmåler samt ledningsoprul i basen.

Denne kedel er håndstøbt i keramik, og er dermed et unika produkt. Dette er en del af produktets identitet og charme. Der kan derfor også forekomme buler og lign. på varen. Disse er ikke reklamationsberettiget, men 14 dages fortrydelsesret er selvfølgelig altid gældende.

Kapacitet 1 L
Farve Hvid
Serie New Nordic
Materiale Træ
Materiale Keramik
Strømforbrug (Effekt) 2020 W
Bredde 15,7 cm
Højde 21,6 cm
Dybde 17,5 cm
Vægt 1,8 kg
Moomin
Moomin
I løbet af de seneste år har vi været vidne til en stigende popularitet af Moomin-produkter. De folkekære trolde har prydet bl.a. kopper og vækket nostalgiske tanker hos os alle. De kan nu findes på et stort udvalg af produkter. Se vores sortiment fra hhv. Adexi, Stelton og RIG-TIG.

Se flere produkter fra Moomin

0 anmeldelser af Moomin Keramik Elkedel 1 L Med Trædetaljer og Mumi-motiv

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse