• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Moomin Keramik Elkedel 1L Med Trædetaljer og Mumi-motiv

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

999,95 DKK

-599,05 DKK 1 599,00 DKK


Ref: 55-19130002
EAN: 5708301003427

Den hvide Mumi-kedel, udført i keramik er en eksklusiv tilføjelse til køkkenet, med et motiv, der igangsætter nostalgiske tanker. 

Denne kedel er en del af Moomin by Adexi, en serie af elektriske husholdningsprodukter, pyntet med de karakteristiske figurer fra Tove Janssons Mumi-univers. Mange af os kan huske Mumitroldene fra vores barndom, men de populære figurer har i de seneste år også fundet deres plads i køkkenet.

Kedelen er et udtryk for det barnlige univers i en voksen pakke. Kedelen er udført i keramik samt udstyret med en tekstilledning, som giver en eksklusiv fornemmelse. Låg og tænd knap er lavet af lyst træ, som sammen med det keramiske materiale giver en luksusfornemmelse, men skaber samtidig et let udseende. Kedelen er pyntet med et Mumi-motiv på siden.

Elkedelen har en kapacitet på 1L, og lys i tænd/sluk knappen. Den er lavet med en automatisk sluk-funktion samt overophedningsbeskyttelse som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Derudover er der 360 graders sokkel, og et skjult varmeelement. Kedelen har desuden en indvendig vandmåler samt ledningsoprul i basen.

Denne kedel er håndstøbt i keramik, og er dermed et unika produkt. Dette er en del af produktets identitet og charme. Der kan derfor også forekomme buler og lign. på varen. Disse er ikke reklamationsberettiget, men 14 dages fortrydelsesret er selvfølgelig altid gældende.

Kapacitet 1 L
Farve Hvid
Serie New Nordic
Materiale Træ
Materiale Keramik
Strømforbrug (Effekt) 2020 W
Bredde 15,7 cm
Højde 21,6 cm
Dybde 17,5 cm
Vægt 1,8 kg

Om Moomin

Moomin
Vis alle produkter fra Moomin

0 anmeldelser af Moomin Keramik Elkedel 1L Med Trædetaljer og Mumi-motiv

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: