Spar 40%
Pippi Keramik Elkedel 0,8 L Lilla Gubben Billigst på PriceRunner

Fra Pippi

Pippi Keramik Elkedel 0,8 L Lilla Gubben

Leveringstid 1-2 hverdage


Andre varianter

599,95 DKK

999,95 DKK

Spar 400,00 DKK

Pippi Keramik Elkedel er udført i keramik og tilføre et unik og humoristisk element til køkkenet, med et motiv, der igangsætter nostalgiske tanker. 


Produktbeskrivelse

Pippi Keramik Elkedel er udført i keramik og tilføre et unik og humoristisk element til køkkenet, med et motiv, der igangsætter nostalgiske tanker. 

Denne kedel fra Pippi Longstocking X Adexi skal ses som en hyldest til forfatteren Astrid Lindgren og hendes vidunderlige historier om Pippi Langstrømpe.

De er fresmtillet i keramik, som gør kedlerne solide, et godt miljøvalg og særdeles populære at have stående i køkkenerne i hjemmet. 

Denne elkedel har Pippi sammen med Lilla Gubben, som er hendes hest på den ene side, og en fin illustation af hendes hus på den anden side. 

Elkedelen har en kapacitet på 0,8 L, og lys i tænd/sluk knappen. Den er lavet med en automatisk sluk-funktion samt overophedningsbeskyttelse som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Derudover er der 360 graders sokkel, og et skjult varmeelement.

Kapacitet 0,8 L
Farve Hvid
Farve Flere farver
Serie Romance
Materiale Keramik
Strømforbrug (Effekt) 1750 W
Bredde 15,7 cm
Højde 25,5 cm
Dybde 18,5 cm
Vægt 1,3 kg
Pippi
Pippi
Vi kender alle historien om den fantastiske Pippi Langstrømpe. Disse unikke elkedler er en hyldest til de fantastiske fortællinger om Pippi og hendes venner.

Se flere produkter fra Pippi

0 anmeldelser af Pippi Keramik Elkedel 0,8 L Lilla Gubben

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse