Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12X-22842

- EAN: 5413184000745

KitchenAid Slowjuicer til standmixer

Fra

KitchenAid Slowjuicer til standmixer

Leveringtid Levering fra midt juli 2021
Gratis levering på dette produkt

1.899,00 DKK

KitchenAid slowjuiceren er et smart stykke tilbehør til KitchenAid Artisan standmixeren, som gør det muligt at lave lækre, friske juicer.

Produktbeskrivelse

KitchenAid slowjuiceren er et smart stykke tilbehør til KitchenAid Artisan standmixeren, som gør det muligt at lave lækre, friske juicer.

 

Slowjuiceren sættes blot fast på din KitchenAid Artisan standmixers koblingsled og så er du klar til at lave friskpresset juice af frugter, grøntsager og urter - hårde, bløde, tykke og tynde. Der medfølger tre forskellige centrifugeindsatser til at justere mængden af frugtkød i den færdige juice.

 

Det ekstra brede indføringsrør giver minimal forberedelse, da store stykker eller hele frugter sagtens kan køres igennem. Centrifugeringen foregår med blot 25-105 omdrejninger pr. minut, hvilket betyder, at saften nænsomt skilles fra pulpen, så resultatet bliver en juice fyldt med sunde vitaminer og næringsstoffer uden skum.

 

Med en KitchenAid slowjuicer forvandler du din KitchenAid Artisan standmixer til din egen lille juicebar, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan servere af lækre juicer, pureer, saucer og marmelader.

 

Pakken indeholder

 • 3 centrifugeindsatser
 • Affaldsbeholder
 • Rengøringsbørste
 • 1 liter juicebeholder

Tekniske specifikationer

Passer til KitchenAid standmixer
Garanti 2 år
Dimensioner 17,8 x 24,6 x 29,5 cm
KitchenAid
KitchenAid
Husholdningsapparater af høj kvalitet fra KitchenAid Hos Rigtig Kaffe finder du KitchenAids eksklusive og utroligt lækre husholdningsprodukter - den bedste form for køkkenhjælp, man kan få! KitchenAid er et amerikansk mærke, som uden tvivl er mest kendte for deres ikoniske og elegante Artisan standmixer - se alle KitchenAid standmixere her . I 1919 blev KitchenAid grundlagt i Michigan, USA, og samme år blev standmixeren H-5 introduceret. I 1930 kom K-modellen på markedet, som er...

Se flere produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Slowjuicer til standmixer

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse