KitchenAid Foodprocessor til standmixer

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 699,00 DKK

-300,00 DKK 1 999,00 DKK


Ref: 37E-2FPA
EAN: 5413184100308

KitchenAid foodprocessoren til KitchenAid Artisan standmixeren omdanner din standmixer til en foodprocessor, der med lethed skærer, snitter og strimler ingredienserne til ethvert måltid.

 

Foodprocessoren er en kraftfuld maskine, som er udstyret med KitchenAids ExactSlice system - unikt designede skarpe knive, som klarer enhver frugt, grøntsag og ost og som gør det muligt, at justere tykkelsen. Der medfølger fire forskellige snitteblade til foodprocessoren og takket være det brede påfyldningsrør klarer maskinen store stykker, så forarbejdet mindskes.

 

KitchenAid foodprocessoren påsættes blot din KitchenAid Artisan standmixers koblingsled og så er du klar! Foodprocessorens hastighed styres på på standmixer, præcis som du kender det fra æltning af dej mm.

  2 i 1 påfyldningsrør

  Med to forskellige størrelser påfyldningsrør er det muligt at tilføje mange forskellige typer fødevarer med mindst mulig forarbejde.

   

  8 mm snitteplade med gitter og kniv

  Smart og avanceret snitteplade til at skære frugt og grøntsager i lækre tern. Der medfølger et praktisk rengøringsværktøj til denne snitteplade, så den let kan rengøres efter brug.

   

  Justerbar snitteplade

  Snitteplade til at skære perfekte skiver. Takket være det eksterne håndtag kan du ganske let ændre på skivernes tykkelse, så de bliver lige som du ønsker.

  Under snittepladen sidder en visker, som skubber ingrediensen mod åbningen mens, der skæres.

   

  Vendbar riveplade

  Med rivepladen kan du rive dine grøntsager i to forskellige tykkelser. Under snittepladen sidder en visker, som skubber ingrediensen mod åbningen mens, der skæres.

   

  Julienne snitteplade

  Med Julienne snittepladen kan du lave fine og lækre strimler til en lækker wokret eller lignende. Under snittepladen sidder en visker, som skubber ingrediensen mod åbningen mens, der skæres.

   

  Opbevaringskasse

  Der medfølger en praktisk opbevaringskasse til opbevaring af snittepladerne, så du altid har dem ved hånden.

  Passer tilKitchenAid standmixer
  Garanti2 år
  Dimensioner24,6 x 25,9 x 17,5 cm

  Om KitchenAid

  KitchenAid
  Vis alle produkter fra KitchenAid

  0 anmeldelser af KitchenAid Foodprocessor til standmixer

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: