KitchenAid Spiralizer til standmixer

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 199,00 DKK


Ref: 12X-18085
EAN: 5413184102470

KitchenAid spiralizer til KitchenAid Artisan standmixeren er et smart redskab til at skrælle, strimle og skære frugt og grøntsager.

 

Spiralizeren leveres med 5 forskellige blade til forskellige typer spiraler samt til skrælning af fx æbler og kartofler på blot 10 sekunder. 

 

KitchenAid spiralizeren er udført i metal og er utroligt let at anvende og rengøre. Spiralizeren monteres blot din KitchenAid Artisan standmixers koblingsled og så er du klar til at skrælle og strimle. 

Sættet leveres i en praktisk opbevaringskasse.

  Blad til fine spiraler

  Lav lækre, tynde og sprøde spiraler til fx grøntsagsspaghetti, som et sundere alternativ til tranditionel pasta. Spiralerne måler ca 4x4 mm.

   

  Blad til mellemstore spiraler

  Med dette blad kan du lave lækre kartfoler og courgetter i spiraler på 4x6 mm, som egner sig perfekt til gryderetter mm.

   

  Blad til spiraler med 12 mm udkerning

  Dette blad laver 4 mm brede bånd med udkerning - velegnet til friske frugter og grønstager med et lille eller intet kernehus.

   

  Blad til spiraler med 23 mm udkerning

  Dette blad laver 4 mm brede bånd med udkerning - velgnet til frisk frugt og grønt med et større kernehus, som fx æbler og pærer.

   

  Skrælleblad

  Med skrællebladet kan du skrælle alene eller på samme tid, som du laver spiraler. Spiralizeren kan skrælle et æble eller en kartoffel på under 10 sekunder.

  Passer tilKitchenAid standmixer
  Garanti2 år
  Dimensioner7,4 x 31,4 x 14,7 cm

  Om KitchenAid

  KitchenAid
  Vis alle produkter fra KitchenAid

  0 anmeldelser af KitchenAid Spiralizer til standmixer

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: