• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bialetti Shiny Espressokopper 2 stk Rød

Tilbud Bialetti Shiny Espressokopper 2 stk Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

75,00 DKK

-124,95 DKK 199,95 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 39-RTATZ251
EAN: 8006363002929

Bialetti Shiny espressokopperne er elegante og klassiske espressokopper med et moderne twist. En pakke indeholder 2 espressokopper og underkopper.

Espressokopperne og underkopperne er udført i porcelæn med en glasfuld finish i en flot rød farve. Espressokopperne har en kapacitet på ca 0,09L.

Bemærk: selvom der på kassen står, de tåler opvaskemaskine, er dette ikke tilfældet. De bør vaskes i hånden for at undgå afskallinger. Da kopperne er håndlavede kan der forekomme ujævnheder i farven.

Kop type Espresso
Kop størrelse 0,09 L
Farve Rød

Om Bialetti

Helt tilbage i år 1919 åbnede Alfonso Bialetti et værksted i Crusinallo i Italien, hvor han lavede aluminiumsprodukter. Med tiden udviklede værkstedet sig fra at lave halvfabrikata til at designe og udvikle færdige produkter.

I 1933 så Moka Express lyset for første gang og med dets unikke design ændrede det måden på hvordan italienerne lavede kaffe i hjemmet. Firmaet blev hurtigt et af de ledende italienske fabrikanter af kaffebryggere.

I dag er det italienske firma en dominerende faktor på verdensplan og det eneste rigtige mærke når du skal have en espressokande.

Selvom sortimentet gennem tiden er blevet udvidet til andre områder, er Bialetti stadig synonym med den karakteristiske mand med overskæg på den klassiske mokkakande.

Af andre populære Bialetti produkter findes bl.a. en unik Bialetti Mælkeskummer som af flere er betegnet som verdens bedste mælkeskummer.

Se alle Bialetti espressokander »


Bialetti
Vis alle produkter fra Bialetti

0 anmeldelser af Bialetti Shiny Espressokopper 2 stk Rød

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: