Ref: 12U-17361

- EAN: 032622025970

Luigi Bormioli Mixology Charme Longdrink 4 stk 0,48L

Fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli Mixology Charme Longdrink 48 cl 4 Stk

Leveringstid 2-4 hverdage

419,95 DKK

Luigi Bormioli Mixology Charme glassene er elegante og kraftige facetterede longdrink glas med en kapacitet på 0,48 liter - server kaffe eller farvestrålende drinks med stil!

Produktbeskrivelse

Luigi Bormioli Mixology Charme glassene er elegante og kraftige facetterede longdrink glas med en kapacitet på 0,48 liter - server kaffe eller farvestrålende drinks med stil!

Glassene er udført af det utroligt holdbare og modstandsdygtige SON.hyx krystalinglas, som er fuldstændigt transparent og fri for bly. Luigi Bormiolis glas er kendt for sin styrke og holdbarhed overfor stød og vrid - fx giver de 25 års garanti på skår og misfarvning.

En pakke indeholder 4 glas - tåler maskinvask på max 55℃.

Mixology serien består af flasker, glas og karafler i kraftigt og smukt facetteret glas - et must have i hjemmebaren. Serien er udviklet i samarbejde med Yuri Glemini, som er en af Milanos mest anerkendte bartendere.

Fås også i 0,38L.

Tekniske specifikationer

Størrelse 48 cl
Farve Gennemsigtig
Kop højde 16 cm
Serie Mixology
Materiale SON.hyx® krystalinglas
Luigi Bormioli
Luigi Bormioli
Italiensk glas af højeste kvalitet - Luigi Bormioli Luigi Bormioli er et anerkendt italiensk glasværk, der ligger i Parma og Abbiategrasso nær Milano. Glasværket er kendt for at være den første, der kunne blæse bæger og stilk ud i et på maskine. Glasværket er specialiseret i at producere flasker til parfume og spiritus såvel som service - herunder vin- og drikkeglas, karafler og meget mere. I dag har Luigi Bormioli mere end 1000 ansatte og der produceres 250 millioner  enheder om året...

Se flere produkter fra Luigi Bormioli

0 anmeldelser af Luigi Bormioli Mixology Charme Longdrink 48 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse