Ref: 45-x-639

- EAN: 5709846021358

Stelton Theo Krus 0,35L 2 stk

Fra Stelton

Stelton Theo Krus 35 cl 2 Stk

Leveringstid 1-2 hverdage

249,95 DKK

Stelton Theo kruset er et minimalistisk og stilfuldt krus med en kapacitet på 0,35 liter - perfekt til en stor kop kaffe eller te. En pakke indeholder 2 krus.

Produktbeskrivelse

Stelton Theo kruset er et minimalistisk og stilfuldt krus med en kapacitet på 0,35 liter - perfekt til en stor kop kaffe eller te. En pakke indeholder 2 krus.

Kruset er udført i sort stentøj og har et glaseret indre og et råt ydre - stærkt inspireret af skandinavisk design og asiatisk kultur.

Stelton Theo serien er designet af canadiske Francis Cayouette, som er uddannet designer i Montreal og Paris. Siden 1999 har han haft eget designstudio i København, hvor han samarbejder med skandinaviske og internationale virksomheder.

Theo serien er en elegant kombination af skandinavisk design og japansk kultur - en række lækre, eksklusive og rustikke produkter udført i glaseret stentøj.

 

Theo serien har vundet iF design award i 2015.

Tekniske specifikationer

Størrelse 35 cl
Farve Sort
Kop højde 11 cm
Serie Theo
Materiale Stentøj
Diameter 8 cm
Stelton
Stelton
Skandinavisk design i verdensklasse - se udvalget af Stelton her Med en målsætning og mission om at være enhver forbrugers førstevalg, når det gælder godt og berigende design, er Stelton et af de førende indenfor skandinavisk design til hjemmet - og med rette! Stelton har mere end 50 års erfaring indenfor design og produktion, og sælges pt i over 50 lande. Stelton er et design-brand, der er stiftet i 1960 af Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, og navnet Stelton er en...

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton Theo Krus 35 cl 2 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse