Alessi Tonale Kop 4 stk 0,08L Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Tonale Kop 8 cl 4 Stk

Leveringstid 6-10 hverdage


500,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Alessi Mini Kop er flot og rustik - Mini Koppen har en kapacitet på 0,08L og er lavet i sort stentøj som giver et råt look. En pakke indeholder 4 stk.


Produktbeskrivelse

Alessi tonale kop er fremstillet i gråt stentøj, som giver et flot og rustikt design. Koppen har en kapacitet på 0,08L og en pakke indeholder 4 stk.

Koppen er en perfekt størrelse til en dampende og lækker brygget kop kaffe fyldt med crema og aroma! Serien Tonale tåler ovn, mikro ovn og opvaskemaskine.

Alessi Tonale er designet af David Chipperfield, som har designet serien af stentøj keramik. Tonale serien har et moderne design med et råt look og fås i sort og lys grå. Serien er let at sammensætte med andet service og pynter flot til hverdag og fest.

Størrelse 8 cl
Farve Sort
Serie Tonale
Materiale Stentøj
Diameter 6 cm
Højde 5 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Tonale Kop 8 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse