Alessi Tonale Kop 4 stk 0,25L Billigst på PriceRunner

Fra Alessi

Alessi Tonale Kop 25 cl 4 Stk

Leveringstid 6-10 hverdage


Andre varianter

660,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

Alessi tonale kop er fremstillet i sort stentøj, som giver et flot og rustikt design. Koppen har en kapacitet på 0,25L og en pakke indeholder 4 stk.


Produktbeskrivelse

Alessi tonale kop er fremstillet i sort stentøj, som giver et flot og rustikt design. Koppen har en kapacitet på 0,25L og en pakke indeholder 4 stk.

Koppen er en perfekt størrelse til en dampende og lækker brygget kop kaffe fyldt med crema og aroma! Serien Tonale tåler ovn, mikro ovn og opvaskemaskine.

Alessi Tonale er designet af David Chipperfield, som har designet serien af stentøj keramik. Tonale serien har et moderne design med et råt look og fås i sort og lys grå. Serien er let at sammensætte med andet service og pynter flot til hverdag og fest.

Størrelse 25 cl
Farve Sort
Kop højde 6,5 cm
Serie Tonale
Materiale Stentøj
Diameter 9,5 cm
Alessi
Alessi
Danmarks største udvalg af Alessi! Alessi er italiensk design, når det er allerbedst! Firmaet er grundlagt i 1921 af Giovanni Alessi, og startede som et lille værksted, der fokuserede på at producere service af messing, nikkel og sølv. I dag er firmaet drevet af 3. generation af Alessi-familien og der skabes stadig unikke designklassikere, som er kendt og elsket verden over.

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Tonale Kop 25 cl 4 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse