Ref: 12V-340822

- EAN: 5708760638710

Villa Collection Krus 0,30L 6 stk. Blå

Fra Villa Collection

Villa Collection Krus 30 cl 6 Stk Blå

Leveringstid 2-4 hverdage

449,95 DKK

Villa Collection krusene er fremstillet med hank og i stentøj med et unikt design. Krusene er belagt med farvet glasur på den øverste halvdel af kruset, hvor resten af kruset er rent stentøj i en smuk naturfarve. Dette sæt har glasur i farven blå. 

Produktbeskrivelse

Villa Collection krusene er fremstillet med hank og i stentøj med et unikt design. Krusene er belagt med farvet glasur på den øverste halvdel af kruset, hvor resten af kruset er rent stentøj i en smuk naturfarve. Dette sæt har glasur i farven blå. 

Krusene er velegnet til alle lejligheder, og du kan stolt vise det unikke design frem til gæster, når der bliver inviteret på kaffe eller te. Krusene rummer 30cl og måler 8cm i diameter og 10cm i højde. 

Pakken indeholder 6 stk. 

Tekniske specifikationer

Størrelse 30 cl
Farve Blå
Materiale Stentøj
Diameter 8 cm
Højde 10 cm
Villa Collection
Villa Collection
Villa Collections mener, at det skal  være let og tilgængeligt at følge tidens interiørtrends uden at gå på kompromis med de detaljer og materialer, man finder i kvalitetsprodukter. Villa Collection bekender sig derfor i stor stil til interiør med et håndværksmæssigt udtryk, da ting lavet i hånden er skabt med en passion, der kommer direkte fra hjertet – og ind i hjemmet.

Se flere produkter fra Villa Collection

0 anmeldelser af Villa Collection Krus 30 cl 6 Stk Blå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse