Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 50-101060001

- EAN: 5714985001789

Pantone Cortado Termokrus 0,19L Mørk Sæt 4 stk.

Fra

Pantone Cortado Termokrus 19 cl 4 Stk Mørk Sæt

Leveringtid 1-2 hverdage

649,95 DKK

Pantone cortado termokrus er for dig, der er vild med smukke farver og et lækkert design. Termokruset har en kapacitet på 19 cl og i dette sæt får du 4 forskellige farver. 

Produktbeskrivelse

Pantone cortado termokrus er for dig, der er vild med smukke farver og et lækkert design. Termokruset har en kapacitet på 19 cl og i dette sæt får du 4 forskellige farver. 

Sættet består af 4 krus og indeholder farverne lysegrå, mørkegrå, brun og sort. 

Kruset er fremstillet i keramik, hvor det er dobbeltvægget, således du opnår en termoeffekt og dermed kan holde din cortado varm i længere tid. Du kan bruge krusene til cortado og de er perfekte til enhver lejlighed. Forkæl dig selv eller dine gæster med smukke Pantone krus, som er kendt verden over. 

Pantone krusene er designet af Søren Varming og Ulrik Nordentoft, som begge har vundet diverse priser for deres populære arbejde. 

Se alle Pantone varianterne her.

Tekniske specifikationer

Størrelse 19 cl
Farve Grå
Farve Sort
Farve Brun
Materiale Keramik
Copenhagen Design
Copenhagen Design
Copenhagen Design har udviklet en produktserie for Pantone i et rent farveorgie. Netop farverne og formen er vigtige parametre i et godt design og med det for øje, har Copenhagen Design formået af producere espressokopper, kaffekrus, termokrus og drikkeflasker, som sætter lidt ekstra kulør på hverdagen.  Pantone-produkterne fra Copenhagen Design er designet af to internationalt anerkendte danske designere: Søren Varming og Ulrik Nordentoft. Begge har vundet flere priser for deres design,...

Se flere produkter fra Copenhagen Design

0 anmeldelser af Pantone Cortado Termokrus 19 cl 4 Stk Mørk Sæt

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse