Spar 25%
Pantone Espressokrus 0,12L Pride Sæt 7 stk. Billigst på PriceRunner

Fra Pantone

Pantone Espressokrus 12 cl 7 Stk Pride Sæt

Leveringstid 1-2 hverdage


599,96 DKK

799,95 DKK

Spar -25%

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Pantone espressokrus er for dig, der er vild med smukke farver og et lækkert design. Espressokrusene har en kapacitet på 12 cl og dette sæt er Pride udgaven. 


Produktbeskrivelse

Pantone espressokrus er for dig, der er vild med smukke farver og et lækkert design. Espressokrusene har en kapacitet på 12 cl og dette sæt er Pride udgaven. 

Dette sæt er Pride-sættet, som indeholder 7 krus i alt. Du får 1 krus i Pride farven og 6 krus i en blanding af regnbuens farver. 

Espressokruset er fremstillet i keramik og har en diameter på 6,2 cm. Du kan bruge krusene til espresso og de er perfekte til enhver lejlighed. Forkæl dig selv eller dine gæster med smukke Pantone krus, som er kendt verden over. 

Pantone krusene er designet af Søren Varming og Ulrik Nordentoft, som begge har vundet diverse priser for deres populære arbejde.

Størrelse 12 cl
Farve Grøn
Farve Orange
Farve Gul
Farve Blå
Farve Rød
Farve Lilla
Materiale Keramik
Pantone
Pantone
Er du glad for farver? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her finder du espressokopper, kaffekrus, termokrus og drikkeflasker fra Pantone i et rent fraveorgie. Find lige nøjagtig den farve, som passer til dig.

Se flere produkter fra Pantone

0 anmeldelser af Pantone Espressokrus 12 cl 7 Stk Pride Sæt

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse