Ref: 11-MMI24

- EAN: 8003299340965

Spar 26%
Alessi To Krus 0,3 L

Fra Alessi

Alessi To Krus 30 cl

Leveringstid 6-10 dage

129,95 DKK

175,00 DKK

Spar 45,05 DKK

Alessi To kruset er et sødt og sjovt hjerteformet krus med en kapacitet på 0,3 liter. Perfekt til te og kaffe.

Produktbeskrivelse

Alessi To kruset er et sødt og sjovt hjerteformet krus med en kapacitet på 0,3 liter. Perfekt til te og kaffe.

 

Kruset er designet af Miriam Mirri og er fremstillet af benporcelæn. Benporcelæn er oprindeligt udviklet i England og adskiller sig fra almindeligt porcelæn ved, at der tilføres benaske i fremstillingsprocessen. Denne type porcelæn har en fin elfenbenshvid farve, er meget stærkt og halvgennemsigtigt.

 

Alessi To kruset kommer i en æske, hvor designeren har fastsat et bånd, hvor man kan skrive en hilsen - en sjov gaveidé. Alessis hjerteformede serie indeholder desuden hjerteformede skeer og en teinfuser.

 

Miriam Mirri er en italiensk designer med base i Milano. Mirri står bag en række smukke Alessi produkter og har desuden designet for Henkel, Seiko, Häagen-Dazs, UnitedPets m.fl.

Tekniske specifikationer

Størrelse 30 cl
Farve Hvid
Kop højde 12 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi To Krus 30 cl

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse