• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Kusmi Te BB Xoted 500g

Kusmi Te BB Xoted 500g Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

695,00 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 51-101820
EAN: 3585810050768

Kusmi Te BB Xoted er en alt-i-en "beauty beverage" bestående af en dejlig blanding af grøn te, maté, rooibos, guarana og mælkebøtte, krydret med en sød note af grapefrugt.

 

I skønhedsverdenen har de såkaldte BB cremer opnået stor popularitet som beskyttende, fugtgivende samt dækkende cremer til kvinder, der ønsker en smuk hud.

Denne bøtte er en helt ny variant fra Kusmi, der indeholder 500g løs te.

 

Som en slags pendant til cremerne har Kusmi Te nu kreeret den allerførste BB-te, som sikrer kroppens velvære indefra med en pirrende og interessant smag. Kusmi Te BB Xoted har en rensende effekt, som fjerner giftstoffer fra din hud, og hjælper med at beskytte og fugte din hud.

 

BB Detox er den perfekte skønhed drikke. Teen er også velegnet som iste!

 

Denne te kan nydes hele dagen.

 

OprindelseBrasilien, Kina
IngredienserGrøn te, ristet maté blade, rooibos, guarana, mælkebøtte, grapefrugt
Primære smagFrugt
  • TestyrkeMedium
  • Trækketid3 - 4 min.
  • Temperatur85 - 90°C
  • Koffeinindhold Medium koffeinindhold
Te styrkeMedium
Trækketid3 - 4 min.
Temperatur85 - 90°C
Koffein niveauMedium
Te typeWellness teer

Om Kusmi Tea

Kusmi te blev grundlagt af Pavel Michailovitch Kousmichoff. Som 14 årig forlod han sit hjem, hvor han fik job som bydreng hos en tehandler. Tehandleren kunne se stort potentiale i Pavel, og begyndte derfor at lære ham kunsten at blande te.

I 1867 blev Pavel gift og tehandleren besluttede sig for at give familien en lille tebutik, P. M. Kousmichoff, som blev starten på Kusmi. I løbet af de næste 34 år åbnede Pavel yderligere 10 tebutikker, hvilket gjorde P. M. Kousmichoff til en af de 3. største te-virksomheder i Rusland.

Efter Pavels død overtog sønnen firmaet og i 1917 ejede familien 51 butikker i Rusland og Europa. Samme år flyttede hovedkontoret til Frankrig - Maison Kusmi-Thé i Paris.

I 2004 købte Orebi brødrene firmaet, og kort efter blev det omdøbt til Kusmi Tea - en forkortelse af Kousmichoff. Et navn, der skulle virke mere tiltalende overfor kunderne, men som samtidig skulle udvise den ære og respekt, som familien Kousmichoff fortjener.

Kusmi er et luksuriøst brand, som specialiserer sig i en lang række teer, bl.a. russiske, sorte, grønne, urte og wellnessteer.

Successen bag Kusmi ligger i de tæt bevogtede hundredårige opskrifter, som Pavel M. Kousmichoff skabte tilbage i Rusland.


Kusmi Tea
Vis alle produkter fra Kusmi Tea

0 anmeldelser af Kusmi Te BB Xoted 500g

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: