• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Kusmi Te Xoted 500g

Kusmi Te Xoted 500g Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

695,00 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 51-101830
EAN: 3585810050775

Kusmi Te Xoted er en wellness te, som består af maté, grøn te og citrongræs. Xoted er rig på antioxidanter og har et højt indhold af vitaminer.

 

Maté er en koffeinrig drik, der stammer fra Latinamerika. Drikken er en telignende drik, som består af tørrede blade fra Yerba Maté planten. Planten og drikken indeholder en del vitaminer, mineraler og antioxidanter og er kendt for sin opkvikkende effekt.

 

Tidligere hed Kusmi Te Xoted "detox", men da der ikke er foretaget videnskabelige undersøgelser om teens effekt, må den ikke sælges under dette navn - teen er derfor relanceret med navnet "Xoted" - detox stavet bagfra.

Denne bøtte er en helt ny variant fra Kusmi, der indeholder 500g løs te.

 

Kombinationen af Maté, citrongræs og grøn te gør Kusmi Te Xoted til en frisk og lækker te - perfekt for krop og sind.

Kusmi Te Xoted er også yderst velegnet som en lækker, kold iste på en varm sommerdag!

 

OprindelseKina, Brasilien
IngredienserKinesisk grøn te, citrongræs, citron, maté
Primære smagCitrongræs
  • TestyrkeLet
  • Trækketid3 - 4 min.
  • Temperatur90°C
  • Koffeinindhold Medium koffeinindhold
Te styrkeLet
Trækketid3 - 4 min.
Temperatur90°C
Koffein niveauMedium
Te typeWellness teer

Om Kusmi Tea

Kusmi te blev grundlagt af Pavel Michailovitch Kousmichoff. Som 14 årig forlod han sit hjem, hvor han fik job som bydreng hos en tehandler. Tehandleren kunne se stort potentiale i Pavel, og begyndte derfor at lære ham kunsten at blande te.

I 1867 blev Pavel gift og tehandleren besluttede sig for at give familien en lille tebutik, P. M. Kousmichoff, som blev starten på Kusmi. I løbet af de næste 34 år åbnede Pavel yderligere 10 tebutikker, hvilket gjorde P. M. Kousmichoff til en af de 3. største te-virksomheder i Rusland.

Efter Pavels død overtog sønnen firmaet og i 1917 ejede familien 51 butikker i Rusland og Europa. Samme år flyttede hovedkontoret til Frankrig - Maison Kusmi-Thé i Paris.

I 2004 købte Orebi brødrene firmaet, og kort efter blev det omdøbt til Kusmi Tea - en forkortelse af Kousmichoff. Et navn, der skulle virke mere tiltalende overfor kunderne, men som samtidig skulle udvise den ære og respekt, som familien Kousmichoff fortjener.

Kusmi er et luksuriøst brand, som specialiserer sig i en lang række teer, bl.a. russiske, sorte, grønne, urte og wellnessteer.

Successen bag Kusmi ligger i de tæt bevogtede hundredårige opskrifter, som Pavel M. Kousmichoff skabte tilbage i Rusland.


Kusmi Tea
Vis alle produkter fra Kusmi Tea

0 anmeldelser af Kusmi Te Xoted 500g

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: