• Rigtig Kaffe
Kusmi Tebreve 3 x 10 Stk Billigst på PriceRunner

Fra Kusmi Tea

Kusmi Tebreve 3 x 10 Stk

Leveringstid 1-2 hverdage


179,95 DKK

Denne Kusmi tepakke er ideel til dig, der ønsker at smage forskellige varianter af de populære Kusmi teer. Denne pakke indeholder 3 forskellige slags, hvor du får 10 tebreve pr. variant. 


Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Kusmi Te Only Spices er en økologisk urte te med et spark i sig - perfekt til at starte dagen ud med! Her får du mulighed for at afprøve teen med ét brev, inden du køber en større portion. 

  Only Spices er en koffeinfri te, som du kan drikke hele dagen. Teen er fyldt med lækre ingredienser, hvor du bl.a. kan smage noter af kanel og ingefær med et pift af lakrids og anis.

  Denne te kan nydes både varm eller kold - alt efter dit behov. 

  Ingredienser Anis, fennikel, lakrids, kardemomme, ingefær, kanel, peber
  Primære smag Kanel & ingefær

  10 x

  Ref: 51-21678A1100

  Kusmi Te Only Spices er en økologisk urte te med et spark i sig - perfekt til at starte dagen ud...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Kusmi Te Aqua Rosa er en helt fantastisk økologisk frugtte, som er inspireret af den hibiscusbaserede Abyssinian pink te fra det østlige Afrika. Her får du mulighed for at afprøve teen med ét brev, inden du køber en større portion. 

  Denne type te drikkes også i Mexico, hvor den kendes som Flor De Jamaica. Aqua Rosa kombinerer blomster og søde smagsnuancer, hvor den vigtigste ingrediens er Hibiscus blomsten, som giver en fin syrlig smag. Smagen kombineres og fremhæves af de røde og sorte bær og tilføres sødme fra æble.

  Dette er en overraskende og utroligt lækker te med en smuk farve. Kusmi Aqua Rosa er helt uden koffein og kan drikkes både varm og kold. 

  Ingredienser Hibiscus, æble, brombær, ribs, morbær blade, hyldebær
  Primære smag Frugt

  10 x

  Ref: 51-21631A1100

  Kusmi Te Aqua Rosa er en helt fantastisk økologisk frugtte, som er inspireret af den...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Kusmi Te White Bellini er en økologisk hvid og grøn te, som er perfekt til dig, der elsker en frisk og frugtrig te. Her får du mulighed for at afprøve teen med ét brev, inden du køber en større portion. 

  White Bellini er en helt ny te, som har en cremet smag af frisk fersken og abrikos. Denne te bliver høstet to gange årligt, og er den af de teer, der gennemgår færrest behandlingstrin, som er et symbol på renhed. 

  Teen har en delikat, blød og fløjlsagtig tekstur - helt bestemt en te, der er værd at afprøve. 

  Ingredienser naturlig fersken, abrikos smag
  Primære smag fersken, abrikos

  10 x

  Ref: 51-21700A1100

  Kusmi Te White Bellini er en økologisk hvid og grøn te, som er perfekt til dig, der elsker en...

  Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Denne Kusmi tepakke er ideel til dig, der ønsker at smage forskellige varianter af de populære Kusmi teer. Denne pakke indeholder 3 forskellige slags, hvor du får 10 tebreve pr. variant. 

Pakken indeholder 3 vidt forskellige teer. Du får White Bellini, som er en økologisk hvid og grøn te med smag af frisk fersken og abrikos. Derudover får du Aqua Rosa, som er en økologisk frugtte med smag af Hibiscus blomsten, som giver en fin syrlig smag. Slutteligt får du Only Spices, som er en økologisk urte te med smag af kanel, ingefær, lakrids og anis. 

EU Økologi mærket Ja
Te pakning Tebreve
Kusmi Tea
Kusmi Tea
Kusmi Tea er kendt for sine eksklusive og utroligt lækre teer i de smukke, karakteristiske metaldåser. Hos Rigtig Kaffe finder du et stort udvalg af Kusmi Tea - løs te, tebreve og smukke gaveæsker.

Se flere produkter fra Kusmi Tea

0 anmeldelser af Kusmi Tebreve 3 x 10 Stk

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse