Ref: 44-K12017-361

- EAN: 699965441791

Spar 33%
Bodum Bistro Madkasse Grå

Fra

Bodum Bistro Madkasse Grå

Leveringstid 1-2 hverdage

99,95 DKK

149,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Bodum Bistro Madkassen lader dig opdele din mad i forskellige rum, så du kan få en frisk og varieret madpakke. Der medfølger desuden bestik.

Produktbeskrivelse

Bodum Bistro Madkassen lader dig opdele din mad i forskellige rum, så du kan få en frisk og varieret madpakke. Der medfølger desuden bestik.

Madkassen består af en gennemsigtig kasse med låg med afrundede hjørner. Indeni er der en bakke der stikker knap halvvejs ned i madkassen. Denne er som standard inddelt i 5 rum. Der kan dog fjernes to skillevægge, så man i stedet har 2 rum. Der medfølger desuden bestik i fire dele; kniv, gaffel, spiseske og teske, samt et lille bæger med låg til eksempelvis dressing. Rundt om sidder et silikone bånd, der sikrer at kassen holdes lukket.

Den inddelte bakke i toppen gør madkassen ideel til, hvis man ønsker, eksempelvis at adskille dressing og brød fra sin salat, brød fra pålæg og smørelse eller snacks som frugt og nødder fra hinanden og resten af madpakken - der er kort sagt mange anvendelsesmuligheder.

Både madkassen, bakken og bestikket er udført i plastik.

Sættet er en del af Bodums Color 2020 serie og fåes i 4 fine, friske farver. Se hele serien her.

Tekniske specifikationer

Farve Grå
Bredde 43,3 cm
Højde 19,9 cm
Dybde 28,8 cm
Bodum
Bodum
Danmarks største udvalg af Bodum finder du hos Rigtig Kaffe med mere end 400 forskellige varer! Se det store udvalg af Bodums populære produkter til kaffebrygning, borddækning og madlavning - her får du lækkert dansk design i topkvalitet til overkommenlige priser.

Se flere produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Bistro Madkasse Grå

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse