• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Le Piantagioni Mixpakke - Formalet

Leveringstid: 1-2 hverdage

349,95 DKK

-69,80 DKK 419,75 DKK


Ref: A4192

Denne mixpakke er en formalet kaffepakke, hvor vi har samlet 5 fantastiske kaffeblends fra Le Piantagioni. De 5 forskellige blends har hvert sit unikke karakteristika, og du får dermed mulighed for at udvide din smagshorisont - og måske finder du en ny yndlings kaffe?

Kaffen er malet fint, så den kan bruges til espresso, det giver en ekstra intens smag når du bruger den i stempelkanden eller på filterkaffemaskinen.

 

Hver af dåserne indeholder 250 gram malet kaffe. 

Certificering

 CSC

Kaffestyrke

Kaffestyrke: Medium

Alto Palomar 

100% økologisk og Fair Trade


Le Piantagioni Alto Palomar er en økologisk fairtrade kaffe, som har en bemærkelsesværdig aroma, en sød karakter, en fantastisk rund krop og et delikat syreindhold. Kaffen har smagsnoter af honning, mandel og kakao.

 

Alto Palomar er en fremragende kaffe, men ikke særlig kendt. Det skyldes sandsynligvis, de vanskelige politiske uroligheder, der de seneste 20 år har hersket i regionen og de helt urimelige logistiske udfordringer, der er med at få transporteret kaffen fra området.

100

Le Piantagioni 100 er en 100% Arabica kaffe bestående af fem forskellige bønner fra fem forskellige kaffeplantager.

 

Le Piantagioni 100 er en elegant og harmonisk sammensætning med en en kompleks aroma og smag. Kombinationen af de fem forskellige arabicabønner giver en dejlig smag med noter af kakao og malt. Dette er en let syrlig bønne, der giver en blød og delikat kaffe, som er utroligt velegnet til eftermiddagskaffen eller til desserter såvel som hverdagskaffen.

85/15

Le Piantagioni 85/15 er en kaffeblend bestående af 85% Arabica og 15% Robusta fra 7 forskellige plantager. 85/15 er en kaffe, som passer perfekt til alle lejligheder - lige fra morgenmaden til aftenskaffen. Kaffen er utroligt balanceret med en bred aromatisk vifte og en sød, intens smag med noter af valnød.

 

Bønnerne, der er anvendt til denne blanding, er produceret i store dele af verden bl.a. Brasilien, Guatemala, Indien og Etiopien.

Selezione Yrgalem

Yrgalem bønnen stammer fra regionen i Ethipion, som menes at være oprindelsesstedet for alle typer Arabica bønner. Her gror kaffeplanterne fortsat vildt, og høstes nænsomt med den største respekt for råvarerne.

 

Denne bønne har en kraftig aroma og en intens frugtagtig smag med hints af citrus. En kaffe med medium bitterhed, og samtidig en sød smag. Le Piantagioni Selezioni Yrgalem er malet således den kan bruges til espresso, men kan også bruges til både stempelkanden og filterkaffemaskinen.

Cachoeira da Grama

Le Piantagioni Cachoeira da Grama er en CSC-certificeret 100% arabica fra den brasilianske Minas Gerais-region - en Single Estate kaffe med en helt særlig karakter. Kaffen er mediumristet og en meget klassisk brasiliansk kaffe med en intens sødme. Smag og aroma indeholder noter af chokolade og kandiseret mandarin, mens eftersmagen er blød og rund med sukkernoter.

Bønner fra Cachoeira da Grama er et resultat af dedikation og passion for det absolut bedste indenfor brasiliansk kaffe, og ved Le Piantagionis seneste besøg, fik de lov at smage denne vidunderlige kaffe med en utroligt interessant smag, som de efterfølgende bare måtte have som en del af sit sortiment.

Kaffestyrke Medium
CSC mærket Ja
Kaffetype Formalet kaffe
Kaffetype Mixpakke
Vægt 5 x 250g

Om Le Piantagioni Del Caffè

Le Piantagioni Del Caffè
Vis alle produkter fra Le Piantagioni Del Caffè

0 anmeldelser af Le Piantagioni Mixpakke - Formalet

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: