Hario Standard Kaffekværn Manuel Lys Træ Billigst på PriceRunner

Fra Hario

Hario Standard Kaffekværn Manuel Lys Træ

Leveringstid 1-2 hverdage


499,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Harios standard kaffekværn er en manuel kværn, i vintage design, der bruges til at kværne mindre portioner kaffe, til flere forskellige bryggemetoder.


Produktbeskrivelse

Harios standard kaffekværn er en manuel kværn, i vintage design, der bruges til at kværne mindre portioner kaffe, til flere forskellige bryggemetoder.

Der kværnes med en kegleformet burr-kværn, der der kværner med et ensartet resultat. Denne vil ikke ruste, da den er keramisk. Derfor vil den heller ikke opvarmes under kvælning eller afgive smag til kaffen. Kaffens grovhed kan du selv indstille på en justeringsring i toppen. Derfor kan du kværne til hvilken som helst bryggemetode, lige fra espresso til stempel.

Ud over det keramiske burr er kværnen udført i naturligt træ og stål . Alt i alt giver det et visuelt udtryk, der er til at blive helt nostalgisk over. Den er netop lavet til at ligne de manuelle kværne, man har brugt i de sidste par århundreder.

Siden kværnen er drevet manuelt, og bruger derfor ikke noget strøm. Derfor er den også mere lydsvag end en typisk elektrisk kværn. Både tragten og skuffen på kværnen har en kapacitet på 10g. Harios standard kaffe kværn vejer omkring 600g.

Kværnblade, type Konisk
Kværnblade, materiale Keramisk
Vægt 600 g
Hario
Hario
Hario er synonym for Slow Coffee - et helt fantastisk brand, der er kendt for sine glasprodukter af absolut højeste kvalitet. Se hele Harios sortiment herunder og find kaffeudstyr i lange baner.

Se flere produkter fra Hario

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde