Ref: 45-423

- EAN: 5709846019843

Stelton Collar Kaffekværn

Fra Stelton

Stelton Collar Manuel Kaffemølle Sort/Guld

Leveringstid 2-4 hverdage

599,95 DKK

Stelton Collar kaffekværnen er en klassisk kaffemølle med et moderne twist - italiensk håndværk kombineret med skandinavisk design og æstetik.

Produktbeskrivelse

Stelton Collar kaffekværnen er en klassisk kaffemølle med et moderne twist - italiensk håndværk kombineret med skandinavisk design og æstetik.

 

Kaffekværnen er manuel og malingen af bønnerne foregår derfor ved hjælp af håndtaget. Formalingsgraden indstilles ved at skrue på kværnens top, så du kan male finere eller grovere afhængigt af din bryggemetode.

 

Kværnen er keramisk og udført i messingbelagt rustfrit stål, og beholderen er udført i teflonbelagt rustfrit stål. Beholderen har en kapacitet på 0,5 liter og leveres med et praktisk låg, så du kan opbevare eventuel overskydende malet kaffe.

 

Stelton Collar serien er designet af den italienske designduo, Something, som består af Daniel Debiasi og Federico Sandri. Serien er dedikeret til kaffeelskere verden over, og kombinerer og forener italiensk håndværk og kaffetradition med Skandinaviens formgivning.

Collar er designet af kaffeentusiaster til kaffeentusiaster.

Tekniske specifikationer

Serie Collar
Materiale Rustfrit stål, messing, keramik
Dimensioner 8,8 x 16 x 19,5 cm

Relaterede produkter du bør overveje

Stelton
Stelton
Stelton er skandinavisk design når det er bedst - her finder du Rigtig Kaffes store udvalg af smukke og funktionelle Stelton produkter, både gamle klassikere og spændende nyheder.

Se flere produkter fra Stelton

1 anmeldelser af Stelton Collar Manuel Kaffemølle Sort/Guld

5 stjerner

(1 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse

Stjerner
21/04 2017

Et design der er en fryd for øjet. Super kværn, nem at indstille.dejlig stor beholder som er mørk. Beskyttende for bønnerne. Bønner til 10 - 12 kopper ad gangen :-)