Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 45-423

- EAN: 5709846019843

Stelton Collar Kaffekværn

Fra

Stelton Collar Manuel Kaffemølle Sort/Guld

Leveringtid 1-2 hverdage

599,95 DKK

Stelton Collar kaffekværnen er en klassisk kaffemølle med et moderne twist - italiensk håndværk kombineret med skandinavisk design og æstetik.

Produktbeskrivelse

Stelton Collar kaffekværnen er en klassisk kaffemølle med et moderne twist - italiensk håndværk kombineret med skandinavisk design og æstetik.

 

Kaffekværnen er manuel og malingen af bønnerne foregår derfor ved hjælp af håndtaget. Formalingsgraden indstilles ved at skrue på kværnens top, så du kan male finere eller grovere afhængigt af din bryggemetode.

 

Kværnen er keramisk og udført i messingbelagt rustfrit stål, og beholderen er udført i teflonbelagt rustfrit stål. Beholderen har en kapacitet på 0,5 liter og leveres med et praktisk låg, så du kan opbevare eventuel overskydende malet kaffe.

 

Stelton Collar serien er designet af den italienske designduo, Something, som består af Daniel Debiasi og Federico Sandri. Serien er dedikeret til kaffeelskere verden over, og kombinerer og forener italiensk håndværk og kaffetradition med Skandinaviens formgivning.

Collar er designet af kaffeentusiaster til kaffeentusiaster.

Tekniske specifikationer

Serie Collar
Materiale Rustfrit stål, messing, keramik
Dimensioner 8,8 x 16 x 19,5 cm

Relaterede produkter du bør overveje

Stelton
Stelton
Skandinavisk design i verdensklasse - se udvalget af Stelton her Med en målsætning og mission om at være enhver forbrugers førstevalg, når det gælder godt og berigende design, er Stelton et af de førende indenfor skandinavisk design til hjemmet - og med rette! Stelton har mere end 50 års erfaring indenfor design og produktion, og sælges pt i over 50 lande. Stelton er et design-brand, der er stiftet i 1960 af Niels Stellan Høm og Carton Madelaire, og navnet Stelton er en...

Se flere produkter fra Stelton

0 anmeldelser af Stelton Collar Manuel Kaffemølle Sort/Guld

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse