Stelton Collar Manuel Kaffemølle Sort/Guld

Leveringstid: 2-4 hverdage

569,95 DKK


Ref: 45-423
EAN: 5709846019843

Stelton Collar kaffekværnen er en klassisk kaffemølle med et moderne twist - italiensk håndværk kombineret med skandinavisk design og æstetik.

 

Kaffekværnen er manuel og malingen af bønnerne foregår derfor ved hjælp af håndtaget. Formalingsgraden indstilles ved at skrue på kværnens top, så du kan male finere eller grovere afhængigt af din bryggemetode.

 

Kværnen er keramisk og udført i messingbelagt rustfrit stål, og beholderen er udført i teflonbelagt rustfrit stål. Beholderen har en kapacitet på 0,5 liter og leveres med et praktisk låg, så du kan opbevare eventuel overskydende malet kaffe.

 

Stelton Collar serien er designet af den italienske designduo, Something, som består af Daniel Debiasi og Federico Sandri. Serien er dedikeret til kaffeelskere verden over, og kombinerer og forener italiensk håndværk og kaffetradition med Skandinaviens formgivning.

Collar er designet af kaffeentusiaster til kaffeentusiaster.

  SerieCollar
  MaterialeRustfrit stål, messing, keramik
  Dimensioner8,8 x 16 x 19,5 cm

  Om Stelton

  Stelton
  Vis alle produkter fra Stelton

  2 anmeldelser af Stelton Collar Manuel Kaffemølle Sort/Guld

  Samlet bedømmelse: 2,5 ud af 5 stjener baseret på 2 anmeldelser
  L-O Hattne 25/09 2017

  Är det sant?

  Från och till har jag som anhängare av produkter från Stelton funderat på att köpa den beskrivna kaffekvarnar. När jag läser texten ovan får den mig att avstå eftersom det verkar som om man får ont i händerna av den. Handvärk!

   Connie 21/04 2017

   Et design der er en fryd for øjet. Super kværn, nem at indstille.dejlig stor beholder som er mørk. Beskyttende for bønnerne. Bønner til 10 - 12 kopper ad gangen :-)

    Skriv en anmeldelse

    Anbefalet tilbehør

    Andre produkter i samme kategori: