Spar 11%
Bredemeijer Kaffemølle Billigst på PriceRunner

Fra Bredemeijer

Bredemeijer Manuel Kaffemølle Stål

Leveringstid 1-2 hverdage


399,95 DKK

449,95 DKK

Spar 50,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Bredemeijer kaffemøllen er en elegant og moderne udgave af den traditionelle kaffemølle - en krukkeformet kaffemølle i rustfrit stål.


Produktbeskrivelse

Bredemeijer kaffemøllen er en elegant og moderne udgave af den traditionelle kaffemølle - en krukkeformet kaffemølle i rustfrit stål.

Takket være den lille tætsluttende krukke i bunden af kaffemøllen, kan du opbevare eventuelle rester af den malede kaffe - du maler direkte ned i beholderen, som lukkes med en klips. Malingsgraden kan indstilles, så du kan male kaffe til stempelkande, filterbryg osv.

Kaffemøllen er udført i rustfrit stål og med et greb i træ. En fantastisk gave til kaffeelskeren, der sætter pris på en luksus kaffeoplevelse.

Du får en kaffemølle, som er udstyret med en konisk kværn i hærdet stål, som producerer og afgiver mindst muligt varme til kaffebønnerne, så din kaffe bevarer de essentielle olier og aromaer.

Bemærk: Kanden kommer i en kasse med navnet Leopold Vienna - dette er en del af Bredemeijer Group.

Must-have tilbehør

Tilbehør passer til  Bredemeijer Manuel Kaffemølle Stål

Materiale Rustfrit stål
Bredemeijer
Bredemeijer
Bredemeijer har et stort udvalg af luksusprodukter indenfor te og kaffe, bl.a. smukke og elegante tekander og støbejern, samt sjove og praktiske gadgets til kaffebrygning. Alt designes og produceres i Holland under nøje kvalitetskontrol.

Se flere produkter fra Bredemeijer

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde