Ref: 12H-16573

- EAN: 8711871015421

Spar 19%
Bredemeijer Kaffemølle

Fra Bredemeijer

Bredemeijer Manuel Kaffemølle Stål

Leveringstid 1-2 hverdage

299,95 DKK

369,95 DKK

Spar 70,00 DKK

Bredemeijer kaffemøllen er en elegant og moderne udgave af den traditionelle kaffemølle - en krukkeformet kaffemølle i rustfrit stål.

Produktbeskrivelse

Bredemeijer kaffemøllen er en elegant og moderne udgave af den traditionelle kaffemølle - en krukkeformet kaffemølle i rustfrit stål.

 

Takket være den lille tætsluttende krukke i bunden af kaffemøllen, kan du opbevare eventuelle rester af den malede kaffe - du maler direkte ned i beholderen, som lukkes med en klips. Malingsgraden kan indstilles, så du kan male kaffe til stempelkande, filterbryg osv.

 

Kaffemøllen er udført i rustfrit stål og med et greb i træ. En fantastisk gave til kaffeelskeren, der sætter pris på en luksus kaffeoplevelse.

Du får en kaffemølle, som er udstyret med en konisk kværn i hærdet stål, som producerer og afgiver mindst muligt varme til kaffebønnerne, så din kaffe bevarer de essentielle olier og aromaer.

Bemærk: Kanden kommer i en kasse med navnet Leopold Vienna - dette er en del af Bredemeijer Group.

Tekniske specifikationer

Beholder til malet kaffe 500g
Materiale Rustfrit stål

Relaterede produkter du bør overveje

Bredemeijer
Bredemeijer
Hollandske tekander og tilbehør fra Bredemeijer Bredemeijer er grundlagt i Holland i 1914 af Gerardus Bredemeijer - et firma, der producerer luksusprodukter indenfor te og kaffe. Produkterne i Bredemeijers sortiment er udført i et smukt design og fremstillet af materialer i topkvalitet. Vælger du et produkt fra Bredemeijer får du altså et utroligt lækkert produkt i en helt fantastisk kvalitet. Bredemeijer er i særdeleshed kendt for sine tekander i støbejern, bl.a. den klassiske Jang...

Se flere produkter fra Bredemeijer

0 anmeldelser af Bredemeijer Manuel Kaffemølle Stål

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse