Alessi Gianni Krukke Hvid 1,4 L

Leveringstid: 1-2 hverdage

119,96 DKK

-20% 149,95 DKK


Ref: 11-AMDR06W
EAN: 8003299958146

Alessi Gianni krukken er sjov og anderledes med den lille mand hængende ned fra låget. Krukken har en kapacitet på 1,4 liter og hvidt låg.

 

Krukken er fremstillet af glas, og låget i plastik - glasset tåler opvaskemaskine, men låget bør vaskes i hånden. Låget slutter tæt til, så indholdet holdes friskt og tørt. 

Gianni er designet af Mattia Di Rosa i 1994 og er i sandhed en klassiker.

 

Krukken kaldes også “Gianni a Little Man Holding on Tight” og her kan man vidst roligt sige, at krukken lever op til navnet - det ser bestemt ud til, at den lille mand holder godt fast i låget! Alessis humor afspejles virkeligt i de sjove krukker, som med sikkerhed vil sprede smil og glæde.

 

Gianni krukkerne fås i mange farver og fire forskellige størrelser, så de kan med fordel bruges til opbevaring af mel, sukker, kaffebønner, pasta og lignende tørvarer i køkkenet - du kan også bruge de dekorative krukker til småting på børneværelset eller kontoret.

 

Mattia Di Rosa er en italiensk designer med en eksperimenterende tilgang til sine kreationer og en fascination af fejl og chancer. Di Rosa har samarbejdet med Alessi siden 1992 og har bl.a. designet flaskelåg i samme sjove stil, som krukkerne.

Fås også i følgende størrelser: 0,7L - 0,9L - 2L

  Kapacitet1,4 L
  FarveHvid
  MaterialeGlas
  MaterialePlastik
  Diameter10,5 cm
  Højde20,5 cm

  Om Alessi

  Alessi
  Vis alle produkter fra Alessi

  0 anmeldelser af Alessi Gianni Krukke Hvid 1,4 L

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: