Ref: 11-MW29

- EAN: 8003299385263

Alessi Dressed Krukke med Klokke

Fra Alessi

Alessi Dressed Krukke med Klokke

Leveringstid 6-10 dage
Gratis levering på dette produkt

875,00 DKK

Alessi Dressed krukken er perfekt til hjemmet med en rigtig slikmund, der ikke kan lade lækkerierne stå. Krukkens låg er udstyret med en klokke, så hver gang den åbnes afsløres “sliktyven”.

Produktbeskrivelse

Alessi Dressed krukken er perfekt til hjemmet med en rigtig slikmund, der ikke kan lade lækkerierne stå. Krukkens låg er udstyret med en klokke, så hver gang den åbnes afsløres “sliktyven”. Krukken har en kapacitet på 3 liter.

 

Krukken er udført i glas og er udstyret med et tætsluttende låg i blankpoleret rustfrit stål. En elegant og klassisk krukke, som passer ind i ethvert hjem! En sjov og anderledes gaveidé til brylluppet, jubilæum, fars dag og lignende.

 

Alessi Dressed krukken er designet af hollandske designer Marcel Wanders, der er kendt for at designe interiør produkter, industrielle projekter og arkitektur. Wanders er en prisvindende designer med en imponerende portfolio. Han har bl.a. designet for Alessi, Louis Vuitton, Kartell, MAC, Normann Copenhagen og Puma.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 3 L
Farve Stål
Farve Gennemsigtig
Materiale Glas
Materiale Rustfrit stål
Diameter 19 cm
Højde 15 cm
Alessi
Alessi
[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Stempelkander   [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi Elkedler [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] Alessi  Tekander [/vc_column_text][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator...

Se flere produkter fra Alessi

0 anmeldelser af Alessi Dressed Krukke med Klokke

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse