Blomsterbergs professionelle chokoladeform er hjerteformet og fremstillet i hård plast til fremstilling af hjemmelavede, støbte chokolader. Formen består af 21 huller og måler 27,5 x 13,5 x 2,4 cm.
Inden chokoladen sættes til afkøling, skrabes overfladen ren, hvilket gør det nemmere at få chokoladen ud af formene. Når chokoladen er helt stivnet, vendes formen ud i et rent viskestykke, hvor der bankes let mod et bord.
Det er vigtigt, når du anvender ægte chokolade, at den altid tempereres præcis efter opskriftens anvisning. Hvis den ikke tempereres korrekt, vil det ikke lykkes at at få de støbte chokolader ud af formen
Tåler ikke opvaskemaskine, fryser, mikroovn eller ovn.
Rengør i stedet formen i varmt vand uden brug af sæbe, for at undgå at chokoladen hænger fast. Tør efter med viskestykke og derefter med vat for at sikre, at alle rester bliver fjernet fra rillerne. Poler evt. også formen med vat før brug.