Spar 53%
Blomsterbergs Chokoladeform m. Roser 21 Huller Billigst på PriceRunner

Fra Blomsterbergs

Blomsterbergs Chokoladeform m. Roser 21 Huller

Leveringstid 1-2 hverdage

70,00 DKK

149,95 DKK

Spar 79,95 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Blomsterbergs professionelle chokoladeform er roseformet og fremstillet i hård plast til fremstilling af hjemmelavede, støbte chokolader. Formen består af 21 huller og måler 27,5 x 13,5 x 2,4 cm. 

Produktbeskrivelse

Blomsterbergs professionelle chokoladeform er roseformet og fremstillet i hård plast til fremstilling af hjemmelavede, støbte chokolader. Formen består af 21 huller og måler 27,5 x 13,5 x 2,4 cm. 

Inden chokoladen sættes til afkøling, skrabes overfladen ren, hvilket gør det nemmere at få chokoladen ud af formene. Når chokoladen er helt stivnet, vendes formen ud i et rent viskestykke, hvor der bankes let mod et bord. 

Det er vigtigt, når du anvender ægte chokolade, at den altid tempereres præcis efter opskriftens anvisning. Hvis den ikke tempereres korrekt, vil det ikke lykkes at at få de støbte chokolader ud af formen

Tåler ikke opvaskemaskine, fryser, mikroovn eller ovn. 

Rengør i stedet formen i varmt vand uden brug af sæbe, for at undgå at chokoladen hænger fast. Tør efter med viskestykke og derefter med vat for at sikre, at alle rester bliver fjernet fra rillerne. Poler evt. også formen med vat før brug. 

Farve Gennemsigtig
Materiale Plastik
Bredde 13,5 cm
Højde 2,4 cm
Længde 27,5 cm
Blomsterbergs
Blomsterbergs
Se det store udvalg af Mette Blomsterbergs serie af bageudstyr og køkkenudstyr til overkommelige priser. Blomsterbergs serie består af alt fra forme og udstikkere til gryder, pander og bestik samt et spændende udvalg af bøger.

Se flere produkter fra Blomsterbergs

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde