Ref: 12S-17928

- EAN: 4004519028919

Wesco Pushboy Affaldsspand 50L Sort

Fra Wesco

Wesco Pushboy Affaldsspand 50 L Sort

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.369,00 DKK

Wesco Pushboy er en stilfuld og super fed affaldsspand med “push”-åbning. Spanden har en kapacitet på hele 50 liter og er utroligt robust.

Produktbeskrivelse

Wesco Pushboy er en stilfuld og super fed affaldsspand med “push”-åbning. Spanden har en kapacitet på hele 50 liter og er utroligt robust.

Affaldsspanden er udført i pulverlakeret stål og er udstyret med en praktisk aftagelig inderspand i galvaniseret metal, som gør det let at holde Pushboy ren. I bunden af affaldsspanden sidder en sort plastikring, som sørger for et stabilt og solidt fodfæste.

Wesco Pushboy er ideel til store køkkener, kontorer og lignende - en funktionel affaldsspand, som på samme tid er super fed at have stående fremme!

Se alle Wesco Pushboy modeller her.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 50 L
Farve Sort
Serie Pushboy
Materiale Stål
Garanti 5 år
Diameter 40 cm
Højde 77,5 cm
Wesco
Wesco
Pedalspande & køkkenudstyr fra Wesco Wesco - Westermann & Co, er en tysk familievirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1867 i Sauerland. Firmaet har fra sin spæde start specialiseret sig i køkken- og husholdningsprodukter udført i metal, hvor der lægges vægt på tysk kvalitet, eksklusivt design og høj funktionalitet. Produktionen af Wesco produkter foregår med moderne teknologi og nøje udvalgte materialer for at garantere kvalitet og levetid - der anvendes pulverlakeret...

Se flere produkter fra Wesco

0 anmeldelser af Wesco Pushboy Affaldsspand 50 L Sort

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse