Ref: 12S-17534

- EAN: 4004519091197

Wesco Baseboy Pedalspand 20L Creme

Fra Wesco

Wesco Baseboy Pedalspand 20 L Creme

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.449,00 DKK

Wesco Baseboy pedalspanden har en kapacitet på 20 liter og er inspireret af 1950’erne - et unikt og elegant design med bløde, runde former og flotte farver.

Produktbeskrivelse

Wesco Baseboy pedalspanden har en kapacitet på 20 liter og er inspireret af 1950’erne - et unikt og elegant design med bløde, runde former og flotte farver.

Baseboy spanden er udført i pulverlakeret pladestål og har en praktisk indre spand af galvaniseret metal, som gør det let at holde den rent. I bunden af pedalspanden er der monteret en plastikring, som sikrer at spanden står stabilt og samtidigt beskytter gulvet.

Wesco Baseboy er udstyret med soft-close lukning i låget og en utroligt robust pedal-mekanisme, som sikrer mange års brug!

Se alle Wesco Baseboy modeller her - fås i mange farver og størrelser.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 20 L
Farve Creme
Serie Baseboy
Materiale Stål
Garanti 5 år
Diameter 36,2 cm
Højde 63,5 cm
Wesco
Wesco
Pedalspande & køkkenudstyr fra Wesco Wesco - Westermann & Co, er en tysk familievirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1867 i Sauerland. Firmaet har fra sin spæde start specialiseret sig i køkken- og husholdningsprodukter udført i metal, hvor der lægges vægt på tysk kvalitet, eksklusivt design og høj funktionalitet. Produktionen af Wesco produkter foregår med moderne teknologi og nøje udvalgte materialer for at garantere kvalitet og levetid - der anvendes pulverlakeret...

Se flere produkter fra Wesco

0 anmeldelser af Wesco Baseboy Pedalspand 20 L Creme

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse