Ref: 12S-17500

- EAN: 4004519063507

Wesco Superboy Pedalspand 20L Creme

Fra Wesco

Wesco Superboy Pedalspand 20 L Creme

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.449,00 DKK

Wesco Superboy er en elegant og kompakt pedalspand med en kapacitet på 20 liter - et enkelt design med smart soft-close låg.

Produktbeskrivelse

Wesco Superboy er en elegant og kompakt pedalspand med en kapacitet på 20 liter - et enkelt design med smart soft-close låg.

Pedalspanden er udført i pulverlakeret pladestål og er udstyret med en aftagelig indre spand i plastik. Spanden står utroligt stabilt på en plastikring, som desuden beskytter gulvet.

Wesco Superboy er en kompakt model, som egner sig utroligt godt til mindre køkkener - den firkantede form gør det muligt at stille den langs en væg eller i et hjørne, for at få mest muligt ud af den eksisterende plads.

Pedal-mekanismen er robust og tåler mange års brug!

Se alle Wesco Superboy modellerne her.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 20 L
Farve Creme
Serie Superboy
Materiale Stål
Garanti 2 år
Bredde 29,5 cm
Højde 70,5 cm
Dybde 26,5 cm
Wesco
Wesco
Pedalspande & køkkenudstyr fra Wesco Wesco - Westermann & Co, er en tysk familievirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1867 i Sauerland. Firmaet har fra sin spæde start specialiseret sig i køkken- og husholdningsprodukter udført i metal, hvor der lægges vægt på tysk kvalitet, eksklusivt design og høj funktionalitet. Produktionen af Wesco produkter foregår med moderne teknologi og nøje udvalgte materialer for at garantere kvalitet og levetid - der anvendes pulverlakeret...

Se flere produkter fra Wesco

0 anmeldelser af Wesco Superboy Pedalspand 20 L Creme

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse