Ref: 12S-17552

- EAN: 4004519098066

Wesco Big Baseboy Pedalspand 30L Mat Hvid

Fra Wesco

Wesco Big Baseboy Pedalspand 30 L Mat Hvid

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.599,00 DKK

Wesco Big Baseboy pedalspanden har en kapacitet på 30 liter og er inspireret af 1950’erne - et unikt og elegant design med bløde, runde former og flotte farver.

Produktbeskrivelse

Wesco Big Baseboy pedalspanden har en kapacitet på 30 liter og er inspireret af 1950’erne - et unikt og elegant design med bløde, runde former og flotte farver.

Big Baseboy spanden er udført i pulverlakeret pladestål og har en praktisk indre spand af galvaniseret metal, som gør det let at holde den rent. I bunden af pedalspanden er der monteret en plastikring, som sikrer at spanden står stabilt og samtidigt beskytter gulvet.

Wesco Big Baseboy er udstyret med soft-close lukning i låget og en utroligt robust pedal-mekanisme, som sikrer mange års brug! Big Baseboy er den helt store model af Baseboy pedalspanden, og med en kapacitet på hele 30 liter, kan selv den største husholdning følge med!

Se alle Wesco Baseboy modeller her - fås i mange farver og størrelser.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 30 L
Farve Hvid
Serie Baseboy
Materiale Stål
Garanti 5 år
Diameter 36,2 cm
Højde 80 cm
Wesco
Wesco
Pedalspande & køkkenudstyr fra Wesco Wesco - Westermann & Co, er en tysk familievirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1867 i Sauerland. Firmaet har fra sin spæde start specialiseret sig i køkken- og husholdningsprodukter udført i metal, hvor der lægges vægt på tysk kvalitet, eksklusivt design og høj funktionalitet. Produktionen af Wesco produkter foregår med moderne teknologi og nøje udvalgte materialer for at garantere kvalitet og levetid - der anvendes pulverlakeret...

Se flere produkter fra Wesco

0 anmeldelser af Wesco Big Baseboy Pedalspand 30 L Mat Hvid

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse