Ref: 12S-19320

- EAN: 4004519045015

Wesco Big Double Boy Pedalspand 36L Hvid

Fra Wesco

Wesco Big Double Boy Pedalspand 36 L Hvid

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

2.299,00 DKK

Wesco Big Double Boy er en smart og praktisk dobbelt pedalspand med en kapacitet på i alt 36L fordelt på to indvendige og aftagelige 18L plastikbeholdere.

Produktbeskrivelse

Wesco Big Double Boy er en smart og praktisk dobbelt pedalspand med en kapacitet på i alt 36L fordelt på to indvendige og aftagelige 18L plastikbeholdere.

Pedalspanden er udført i pulverlakeret stål, mens låg og pedal er udført i rustfrit stål. Låget er udstyret med soft-close lukning, og den robuste pedal-mekanismen sikrer mange års brug! De indvendige plastikbeholdere har en fastgørelsesmekanisme, der forhindrer posen i at glide ned, så du undgår at affaldet falder ved siden af.

Med Wesco Big Double Boy er det utroligt let at sortere sit affald, så adskillelse af almindeligt husholdningsaffald og fx glas eller plastikflasker gøres så let som muligt.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 36 L
Farve Hvid
Serie Big Double Boy
Materiale Stål
Garanti 5 år
Bredde 40,5 cm
Højde 65 cm
Dybde 34,5 cm
Wesco
Wesco
Pedalspande & køkkenudstyr fra Wesco Wesco - Westermann & Co, er en tysk familievirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1867 i Sauerland. Firmaet har fra sin spæde start specialiseret sig i køkken- og husholdningsprodukter udført i metal, hvor der lægges vægt på tysk kvalitet, eksklusivt design og høj funktionalitet. Produktionen af Wesco produkter foregår med moderne teknologi og nøje udvalgte materialer for at garantere kvalitet og levetid - der anvendes pulverlakeret...

Se flere produkter fra Wesco

0 anmeldelser af Wesco Big Double Boy Pedalspand 36 L Hvid

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse