Ref: 12S-19322

- EAN: 4004519088319

Wesco Big Double Master Pedalspand 40L Hvid

Fra Wesco

Wesco Big Double Master Pedalspand 40 L Hvid

Leveringstid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.999,00 DKK

Wesco Big Double Master er en praktisk pedalspand med en kapacitet på 40 liter fordelt på to indvendige og aftagelige 20 liter plastikbeholdere.

Produktbeskrivelse

Wesco Big Double Master er en praktisk pedalspand med en kapacitet på 40 liter fordelt på to indvendige og aftagelige 20 liter plastikbeholdere.

Pedalspanden er udført i pulverlakeret stål, mens låget og pedalen er udført i rustfrit stål. Låget er delt i to dele, som let åbnes ved et tryk på pedalen og kan sættes fast i position, så det er let at smide affaldet i spanden. Låget er desuden udstyret med en praktisk soft-close lukning, som sikrer mange års brug.

Det smalle design gør Big Double Master velegnet til mindre rum og hjørner.

Brug Wesco Big Double Master til sortering af affald - de to indvendige beholdere gør det let at adskille almindeligt husholdningsaffald og fx glas eller plastikflasker.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 40 L
Farve Hvid
Serie Big Double Master
Materiale Stål
Garanti 5 år
Bredde 27,5 cm
Højde 66,1 cm
Dybde 53,2 cm
Wesco
Wesco
Pedalspande & køkkenudstyr fra Wesco Wesco - Westermann & Co, er en tysk familievirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1867 i Sauerland. Firmaet har fra sin spæde start specialiseret sig i køkken- og husholdningsprodukter udført i metal, hvor der lægges vægt på tysk kvalitet, eksklusivt design og høj funktionalitet. Produktionen af Wesco produkter foregår med moderne teknologi og nøje udvalgte materialer for at garantere kvalitet og levetid - der anvendes pulverlakeret...

Se flere produkter fra Wesco

0 anmeldelser af Wesco Big Double Master Pedalspand 40 L Hvid

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse