Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12S-17975

- EAN: 4004519028841

Wesco Kickmaster Pedalspand 40L Hvid

Fra

Wesco Kickmaster Pedalspand 40 L Hvid

Leveringtid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

1.849,00 DKK

Wesco Kickmaster er en elegant pedalspand i et lækkert retrodesign med et smart soft-close låg, der åbner i toppen af spanden i stedet for at bevæge sig op.

Produktbeskrivelse

Wesco Kickmaster er en elegant pedalspand i et lækkert retrodesign med et smart soft-close låg, der åbner i toppen af spanden i stedet for at bevæge sig op.

Pedalspanden er udført i pulverlakeret stål mens toplåget er udført i rustfrit stål. Den er ligeledes udstyret med en praktisk inderspand af plastik, som gør det let at holde Kickmaster ren. I bunden af pedalspanden sidder en plastikring, der sikrer et godt fodfæste - en utroligt stabil og praktisk affaldsspand!

Wesco Kickmaster er ideel til store køkkener, kontorer og lignende - en funktionel affaldsspand, som på samme tid er super fed at have stående fremme! Pedalspanden står stabilt og har en robust pedal-mekanisme, der lukker lydløst med indbygget softclose-mekanisme.   

Pedalspanden har en kapacitet på 12 liter. Du får ikke blot en funktionel, men også en utroligt flot pedalspand, som med sikkerhed vil pynte i ethvert hjem!

Se alle Wesco Kickmaster modeller her.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 40 L
Farve Hvid
Serie Kickmaster
Materiale Stål
Garanti 5 år
Diameter 40 cm
Højde 75,5 cm
Wesco
Wesco
Pedalspande & køkkenudstyr fra Wesco Wesco - Westermann & Co, er en tysk familievirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1867 i Sauerland. Firmaet har fra sin spæde start specialiseret sig i køkken- og husholdningsprodukter udført i metal, hvor der lægges vægt på tysk kvalitet, eksklusivt design og høj funktionalitet. Produktionen af Wesco produkter foregår med moderne teknologi og nøje udvalgte materialer for at garantere kvalitet og levetid - der anvendes pulverlakeret...

Se flere produkter fra Wesco

0 anmeldelser af Wesco Kickmaster Pedalspand 40 L Hvid

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse