Clean Plejepakke

Leveringstid: 1-2 hverdage

399,95 DKK

-100,00 DKK 499,95 DKK


Ref: A2001

Plejepakke til alle semi automatisk espressomaskiner, med 3-vejs ventil. Plejepakken indeholder 3 forskellige Clean produkter. Et produkt til at backflushe og rense for kaffeolier, et produkt til at sætte steameren i blød, og selvfølgelig en flaske afkalkningsvæske til at holde espressomaskinen fri for kalk.

 

Passer blandt andet til:

Rancilio Silvia

Ascaso espressomaskinerne

Nuova Simonelli espressomaskinerne

  Sådan bruges plejeprodukterne

  Når du har en semi automatisk maskine, er der 3 processer som du skal igennem, for at pleje den optimalt undervejs. 

   

  Backflush

  Espressomaskiner med 3-vejs ventil kan backflushes, og vi anbefaler at du backflusher espressomaskinen cirka hver 14. dag. Når du backflusher din espressomaskine, renses brusehovedet og 3-vejs ventilen for kaffeolier. 

  For at backflushe espressomaskinen, skal du bruge et blindfilter, hvorpå du lægger backflushpulveret. Monter bajonetten og aktiver brygningen i cirka 3-5 sekunder, hvorefter du slukker og rensepulveret og vandet løber retur i systemet og renser. Gentag 2-3 gange, og hold en pause på 15-20 minutter mellem hver gang.

   

  Cappuccinorens

  For at få det optimale resultat med steameren til opskumning af mælken, anbefaler vi at du renser den cirka hver 14. dag. Selve rensningen foregår ved at stemeren står i blød i 8 minutter i en opløsning af cappuccinorens og vand.

   

  Afkalkning

  Kalk er den største trussel mod espressomaskinerne, derfor er det vigtigt at afkalke din espressomaskine løbende. Bruger du vand direkte fra hanen skal espressomaskinen afkalkes hver 4 uge.

  Selve afkalkningen foregår ved at blande afkalkningsvæsken med vand efter anvisningen, og så kører blandingen igennem espressomaskinen i intervaller på cirka 30 sekunder, med 15-20 minutters mellemrum. Husk at kører masser af rent vand igennem efterfølgende.

  • 1 x Urnex Cafiza Backflush pulver 566g

   Cafiza Espresso Machine Cleaner Powder er en integreret del af den daglige vedligeholdelse af espressomaskiner. Koncentreret formel som renser og affedter espressomaskinen, bryghoveder og ventiler. Kan også bruges til afrensning af kaffekander og termokander.

  • 1 x Clean Afkalkningsvæske 500ml

   Husk at beskytte din espressomaskine ved, at afkalke den jævnligt. Hos Rigtig Kaffe anbefaler vi at du afkalker din espressomaskine hver 4-6 uge.

  • 1 x Clean Cappuccinorens 500ml

   Clean Cappuccinorens beskytter og rengører mælkeskummeren på din espressomaskine. Uanset om du har en semiautomatisk, automatisk eller fuldautomatisk espressomaskine, kan du bruge Clean cappuccinorens.

  FunktionPlejepakke

  Om Clean

  Clean
  Vis alle produkter fra Clean

  0 anmeldelser af Clean Plejepakke

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Relaterede blogindlæg

  Andre produkter i samme kategori: