Sale!
Clean Plejepakke Billigst på PriceRunner

Fra Clean

Clean Plejepakke

Leveringstid 1-2 hverdage


399,95 DKK

499,95 DKK

Spar 100,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)


Plejepakke med de basale plejeprodukter til alle semi automatiske espressomaskiner med 3-vejs ventil til backflush.


Pakkeindhold i dette produkt

 • Se produkt Vare info

  Urnex Cafiza Espresso Machine Cleaner Powder er et backflushpulver.

  En integreret og vigtig del af den daglige vedligeholdelse af semiautomatiske espressomaskiner. Den koncentrerede formel renser og affedter hurtigt og effektivt espressomaskinens gruppehoved, portafilter og ventiler.

  Kan også bruges til afrensning af kaffekander og termokander. 

  Urnex Cafiza® anbefales til en bred vifte af traditionelle espressomaskiner og er NSF certificeret. Ydermere er er rensepulveret 100% organisk nedbrydeligt og godkendt til økologisk produktion.

  1 x

  Ref: 43-12-esp12-20

  Cafiza Espresso Machine Cleaner Powder er en integreret del af den daglige vedligeholdelse af...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Husk at beskytte din espressomaskine ved, at afkalke den jævnligt. Hos Rigtig Kaffe anbefaler vi at du afkalker din espressomaskine hver 4-6 uge.

  200 ml. afkalkningsvæsken blandes op med 500 ml. rent vand, direkte i vandtanken. Herefter aktivere du bryggeren på espressomaskinen i cirka 20-25 sekunder, og herefter venter du i 20 minutter, inden du igen aktiverer bryggeren i 20-25 sekunder og venter i 20 minutter. Denne process gentager du indtil vandtanken er tom.

  Husk at følg blandingsforholdene på flasken, og kører 1-2 liter rent vand igennem maskinen efter afkalkningen.

  1 x

  Ref: 29-cb750k

  1 anmeldelser

  Husk at beskytte din espressomaskine ved, at afkalke den jævnligt. Hos Rigtig Kaffe anbefaler vi...

  Udvid tekst
 • Se produkt Vare info

  Clean Cappuccinorens beskytter og rengører mælkeskummeren på din espressomaskine. Uanset om du har en semiautomatisk, automatisk eller fuldautomatisk espressomaskine, kan du bruge Clean cappuccinorens.

  Ved de automatiske og semiautomatiske espressomaskiner lader du selve steameren stå i blød i 8-10 minutter, og ved de fuldautomatiske kører du væsken igennem mælkeskummeren.

  Husk at følge blandingsforholdene nøje, og skyl grundigt efter med rent vand.

  Indeholder 500 ml. Nok til op til 50 rensninger.

  1 x

  Ref: 29-cs500

  Clean Cappuccinorens beskytter og rengører mælkeskummeren på din espressomaskine. Uanset om du...

  Udvid tekst

Produktbeskrivelse

Plejepakke til alle semi automatisk espressomaskiner, med 3-vejs ventil.

Plejepakken indeholder 3 forskellige Clean produkter. Et produkt til at backflushe og rense for kaffeolier, et produkt til at sætte steameren i blød, og selvfølgelig en flaske afkalkningsvæske til at holde espressomaskinen fri for kalk.

Passer blandt andet til:

 • Rancilio Silvia
 • Ascaso espressomaskinerne
 • Nuova Simonelli espressomaskinerne

Sådan bruges plejeprodukterne

Når du har en semi automatisk maskine, er der 3 processer som du skal igennem, for at pleje den optimalt undervejs. 

Backflush

Espressomaskiner med 3-vejs ventil kan backflushes, og vi anbefaler at du backflusher espressomaskinen cirka hver 14. dag. Når du backflusher din espressomaskine, renses brusehovedet og 3-vejs ventilen for kaffeolier. For at backflushe espressomaskinen, skal du bruge et blindfilter, hvorpå du lægger backflushpulveret. Monter bajonetten og aktiver brygningen i cirka 3-5 sekunder, hvorefter du slukker og rensepulveret og vandet løber retur i systemet og renser. Gentag 2-3 gange, og hold en pause på 15-20 minutter mellem hver gang.

Cappuccinorens

For at få det optimale resultat med steameren til opskumning af mælken, anbefaler vi at du renser den cirka hver 14. dag. Selve rensningen foregår ved at stemeren står i blød i 8 minutter i en opløsning af cappuccinorens og vand.

Afkalkning

Kalk er den største trussel mod espressomaskinerne, derfor er det vigtigt at afkalke din espressomaskine løbende. Bruger du vand direkte fra hanen skal espressomaskinen afkalkes hver 4 uge. Selve afkalkningen foregår ved at blande afkalkningsvæsken med vand efter anvisningen, og så kører blandingen igennem espressomaskinen i intervaller på cirka 30 sekunder, med 15-20 minutters mellemrum. Husk at kører masser af rent vand igennem efterfølgende.

Funktion Plejepakke
Clean
Clean
Her finder du renseprodukter til din semiautomatiske espressomaskine fra Clean - herunder afkalkningsmiddel, mælkerens og backflush-pulver. Her er alt du har bruge til at vedligeholde din maskine.

Se flere produkter fra Clean

0 Anmeldelse

0.0 stjerner
(0 Anmeldelse)
5 ★★★★★ (0)
4 ★★★★☆ (0)
3 ★★★☆☆ (0)
2 ★★☆☆☆ (0)
1 ★☆☆☆☆ (0)
Du kan ikke skrive en anmeldelse, fordi du ikke er logget som kunde