• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Pour Over Inkl. Kværn & Kaffe

Leveringstid: 1-2 hverdage
Skanderborg: Aarhus:

Gratis levering på dette produkt

999,95 DKK

-808,95 DKK 1 808,90 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A2040
EAN: 699965336820

Bodum Pour Over startpakken indeholder alt du har brug for, for at komme i gang med at brygge pour over-kaffe - du får Bodums klassiske pour over-brygger, kaffekværn og 1kg hele bønner.

Bodum Pour Over er en smart filterkaffebrygger, som gør det muligt at brygge lækkert kaffe på få minutter. Pour Over’en har en kapacitet på 1 liter.

 

Bodum Pour Over består af et permanent filter og en glas karaffel, der er fremstillet af Borosilikat glas, som tåler store temperaturforandringer. Karaflen har en praktisk silikone krave, som gør det let at servere kaffen direkte herfra.

 

Filteret er fremstillet af rustfrit stål og er klar til brug - her skal ikke bruges papirsfiltre, den malede kaffe hældes blot direkte i stålfilteret. Dette giver din kaffe en fantastisk fyldig og velsmagende kaffe, da filteret bevarer kaffens naturlige olier og aromaer ved brygningen.

 

Med Pour Over'en fra Bodum, er du sikker på at få en utrolig velsmagende kaffe hver gang!

  • 1 x

   Bodums Bistro elektriske kaffekværn knuser bønner mellem sine koniske kværnblade i rustfrit stål, dette bevarer bønnernes smag og aroma og giver en konsekvent formaling. Med Bodums kaffekværn er det ikke nødvendigt at slibe kværnbladene.

  • 1 x

   ItalCaffè Aroma Bar er en kaffeblend bestående af 85% robusta og 15% arabica bønner, som giver en cremet og meget fyldig kaffe.

  • 1 x

   Bodum Pour Over er en smart filterkaffebrygger, som gør det muligt at brygge lækkert kaffe på få minutter. Pour Over’en har en kapacitet på 1 liter.

  Sådan laver du Pour Over kaffe

  1. Forvarm evt. karaflen ved at hælde kogende vand i
  2. Mal den ønskede mængde kaffe (Brug ca. 60-70g pr liter vand)
  3. Kasser vandet i karaflen, placer filteret og hæld malet kaffe i
  4. Hæld vand, der er lige under kogepunktet, ud over kaffen, så den bliver gennemblødt
  5. Vent ca. 30 sekunder og tilføj langsomt mere vand
  6. Når det sidste vand er tilføjet går der 30-60 sekunder inden al vand er dryppet gennem kaffen

   

  Bryggetid

  • 2-4 minutter til de sidste dråber kaffe er i karaflen
  • Er bryggetiden kortere end 2 min. skal din kaffe males finere
  • Er bryggetiden længere end 4 min. eller er kaffen for bitter/stærk, skal din kaffe males grovere
  MaterialeBorosilikat glas, rustfrit stål, silikone
  Kapacitet1 L
  Dimensioner17,8 x 17,5 x 23,8 cm

  Om Bodum

  BODUM ® er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1944 i København af Peter Bodum. Det lykkedes at positionere BODUM ® på det internationale marked allerede i 1960'erne på grund af det unikke koncept : udvikling af produkter, som er en hyldest til funktionalitet, kvalitet og prisoverkommelighed. Princippet om form og funktion, lå til grund for Peter Bodums design af vakum kaffebryggeren Santos. Santos blev internationalt anerkendt for sit unikke design og i 50'erne, 60'erne og 70'erne blev det en af ​​de vigtigste kaffebryggere på verdensplan. I 1974 overtog den 26- årige Jørgen Bodum, grundlæggerens søn, BODUM ® Company med ambitionen om at respektere BODUM ® 's traditioner og kreative arbejde med visionære ideer. Allerede i 1974, lancerede Jørgen Bodum ​​den første stempelkande - Bistro .

  Bodum Bistro

  Bistro - Den franske Stempelkande er blevet valgt som den mest miljøvenlige kaffebrygger af de internationale medier, og har været tildelt flere af de mest prestigefyldte internationale og danske designpriser. Fire år senere, flyttede den nye administrerende direktør Jørgen Bodum, virksomheden til Schweiz for at placere BODUM ® strategisk i Centraleuropa. BODUM ® begyndte derefter at åbne butikker og shop in shop butikker i byer over hele verden: Paris, København , Zürich, Luzern , Tokyo , New York, Sydney , Okinawa , Auckland og mange flere.
  Bodum
  Vis alle produkter fra Bodum

  0 anmeldelser af Bodum Pour Over Inkl. Kværn & Kaffe

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: