• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Pour Over 0,5L - Kork sæt

Tilbud Bodum Pour Over 0,5L - Kork sæt Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

499,95 DKK

-99,90 DKK 599,85 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: A2112
EAN: 699965336844

Bodum Kork sættet består af Bodums pour over kaffebrygger med en kapacitet på 0,5 liter, samt en praktisk serveringsbakke og to porcelænskopper med korkbånd og en kapacitet på 0,17 liter.

Du får et super fint og elegant sæt fra Bodum med populære varer fra deres Kork-serie. Den lille bakke måler 20x30cm og passer perfekt til en lille pour over brygger og to kopper, så du kan servere friskbrygget kaffe på sengen, terrassen eller i sofaen.

Korken, der er brugt, er fra Bodums egne plantager i Portugal. Bodum har i mange år anvendt kork i deres produktsortiment, og indenfor det seneste år, har det for alvor fået comeback bl.a. i deres opbevaringskrukker, pour overs mm.

 • 1 x

  Bodum Pour Over er en smart filterkaffebrygger, som gør det muligt at brygge lækkert kaffe på få minutter. Pour Over’en har en kapacitet på 0,5L. 

 • 1 x

  Bodum Bistro 0,17 liter krusene er smukke, enkeltvæggede krus med et smart kork-bånd, som afskærmer varmen, så kruset er rart at holde ved.

 • 1 x

  Bodum kork bakken er en elegant og praktisk serveringsbakke, som vil pynte på ethvert bord - server morgenmad, drinks eller snacks med stil!

Farve Kork

Om Bodum

Bodum - en dansk succeshistorie

Med en mission om, at “Godt design skal være prismæssigt overkommeligt”, er Bodum blevet en fast del af mange danske såvel som udenlandske hjem, takket være deres klassiske og funktionelle produkter.

Tilbage i 1944 grundlagde Peter og Britta Bodum firmaet, der startede som en importvirksomhed med import af varer fra England, Tyskland og omkringliggende lande.
I forbindelse med importen af glasvarer, stiftede Peter bekendtskab med en vakuumbrygger, som fascinerede og inspirerede ham til selv at skabe et lignende produkt i en prisklasse, hvor alle kunne være med. Peter forbedrede designet og funktionen og i 1956 kunne han lancere Bodums første produkt - Bodum Mocca.
2 år senere kom efterfølgeren Bodum Santos, som vi kender som Pebo i dag, og herefter fik Bodum for alvor succes. Santos fik stor anerkendelse for sit design og op gennem 50’erne, 60’erne og 70’erne var det en af de mest populære kaffebryggere på verdensplan.

Peter Bodum døde i 1967, hvorefter hans enke Britta, fortsatte driften af firmaet frem til 1974, hvor sønnen Jørgen Bodum blev direktør. Samme år blev Bodums første stempelkande lanceret - Bodum Bistro. Stempelkanden blev kort tid efter blev udpeget som en af de mest miljøvenlige stempelkander på markedet, og repræsenterede tradition og nytænkning. Stempelkanden modtog en lang række anerkendte designpriser både i ind- og udland.

I 1978 flyttede Jørgen firmaets hovedkvarter til Schweiz for at få en strategisk, central placering i Europa. Den dag i dag ligger hovedkvarteret stadig i Schweiz og her sidder bl.a. Bodums in-house designteam bestående af designere, ingeniører, grafiske designere og arkitekter, som har ansvaret for at udvikle alle Bodums produkter - med fokus på funktionalitet, høj kvalitet og innovation.

Igennem årene har Bodum designet og produceret utallige produkter til køkkenet, hvoraf kaffe og te fylder er utroligt bredt repræsenteret med en lang række populære klassikere, som stadig forhandles i dag - det bedste eksempel på dette, er Bodums klassiske Chambord stempelkande, der er designet i midten af 1950'erne.

I 1991 udviklede Bodum sin Assam tekande til The British Tea Counsil - en tekande, der med inspiration fra stempelkanden, er udstyret med et indbygget stempel, der giver fuld kontrol over tebrygningen.

Med motto’et “Make taste. Not waste” har Bodum en målrettet vision om, at unødigt spild skal undgås både i forbindelse med produktion og brug af produkterne.

Hos Rigtig Kaffe finder du Danmarks største udvalg af Bodum og med dette katalog ønsker vi at inspirere og dele vores begejstring for det aner- kendte og populære mærke.


Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Pour Over 0,5L - Kork sæt

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: