• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
 • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
 • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
 • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Bodum Pour Over 0,5L - Kork sæt

Leveringstid: 1-2 hverdage

499,95 DKK

-99,90 DKK 599,85 DKK


Ref: A2112
EAN: 699965336844

Bodum Kork sættet består af Bodums pour over kaffebrygger med en kapacitet på 0,5 liter, samt en praktisk serveringsbakke og to porcelænskopper med korkbånd og en kapacitet på 0,17 liter.

Du får et super fint og elegant sæt fra Bodum med populære varer fra deres Kork-serie. Den lille bakke måler 20x30cm og passer perfekt til en lille pour over brygger og to kopper, så du kan servere friskbrygget kaffe på sengen, terrassen eller i sofaen.

Korken, der er brugt, er fra Bodums egne plantager i Portugal. Bodum har i mange år anvendt kork i deres produktsortiment, og indenfor det seneste år, har det for alvor fået comeback bl.a. i deres opbevaringskrukker, pour overs mm.

 • 1 x Bodum Pour Over 0,5L - Kork

  Bodum Pour Over er en smart filterkaffebrygger, som gør det muligt at brygge lækkert kaffe på få minutter. Pour Over’en har en kapacitet på 0,5L. 

 • 1 x Bodum Bistro Krus 0,17L 2 stk Kork

  Bodum Bistro 0,17 liter krusene er smukke, enkeltvæggede krus med et smart kork-bånd, som afskærmer varmen, så kruset er rart at holde ved.

 • 1 x Bodum Kork Bakke 20x30cm

  Bodum kork bakken er en elegant og praktisk serveringsbakke, som vil pynte på ethvert bord - server morgenmad, drinks eller snacks med stil!

Farve Kork

Om Bodum

Bodum
Vis alle produkter fra Bodum

0 anmeldelser af Bodum Pour Over 0,5L - Kork sæt

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: