Ascaso Barista T Plus 3GR Stål Billigst på PriceRunner

Fra

Ascaso Barista T Plus 3GR Stål Espressomaskine

Leveringstid 4-6 uger
Ekstra leveringsgebyr: 800,00 DKK

66.495,00 DKK

Finansier med Sparxpres eller XpresPay (læs mere)

Eksempler

 • PID funktion
 • Rotationspumpe
 • Digitalt display med flere funktioner
 • Anti Splash System
 • Isoleret steamkedel & joystick til steam
 • 5 volumen-knapper
 • Direkte vandtilslutning

Produktbeskrivelse

Ascaso Barista T Plus er en professionel semiautomatisk espressomaskine af en hel særlig kaliber - et teknisk vidunder, der er udført i solide materialer og i et stilsikkert design med mange unikke detaljer, som enhver kaffenørd vil elske!

Maskinen er udviklet og designet til professionelle baristaer og henvender sig til kommerciel brug på caféer, restauranter, hoteller og lignende, hvor man lægger vægt på håndværket og ønsker at servere en kop kaffe af særdeles høj kvalitet.

Maskinens ydre

Kabinettet er udført i rustfrit stål, hvilket giver en solid og utroligt robust maskine, der er udstyret med de bedste teknologier indenfor kaffebrygning. Maskinen er udstyret med tre separate bryggegrupper og på fronten findes tre sæt belyste og programmerbare doseringsknapper til hhv. 1-2 espresso, 1-2 lungo og XL, så du let kan indstille den rette dosering i forhold til de kopper, du ønsker at anvende.

Barista T Plus 3GR er udstyret med to joysticks til steam, som giver endnu mere kontrol over mængden af damp takket være den bløde, intuitive bevægelse. Filterholderen er udført i et ergonomisk design med en hældning på 10°, som giver et mere naturligt greb og håndtaget. Både joysticks og filterholdernes håndtag er udført i valnøddetræ - en smuk detalje, der bryder det industrielle look på bedste vis.

De professionelle 360° no-burn steamere gør det nemt at varme og opskumme mælk til fx en cremet cappuccino eller en dejlig latte. Steamtippen har en afrundet form og fire damphuller.

To individuelle displays pr. gruppe

Barista T Plus er udstyret med tre individuelle displays til hver gruppe, som bl.a. indeholder PID funktion til temperaturstyring af både kaffe- og steamgruppe. Derudover har du mulighed for bl.a. at indstille preinfusion, se hvor mange kopper kaffe, der er brygget, samt anvende den indbyggede timerfunktion, så du nemt kan kontrollere ekstraktionstiden på kaffen.

Maskinens indre

Barista T Plus 3GR er udstyret med et multi-gruppe system, som er baseret på tre kaffegrupper samt en steamgruppe, der arbejder uafhængigt af hinanden. Dette giver en lang række fordele, bl.a. at det er muligt at brygge kaffe og steame mælk på samme tid på hver enkel gruppe - uden at gå på kompromis med steam-kraften. Derudover har du muligheden for at slukke for fx steamgruppen, når denne ikke anvendes og dermed spare på energiforbruget.

De termoisolerede gruppehoveder er udført i messing og opvarmes ved hjælp af hver sin termoblok, hvilket betyder, at du kan brygge kaffe efter blot ca. 1 minuts opvarmningstid. Termoblokken sikrer desuden en stabil bryggetemperatur, som nemt kan justeres ved hjælp af den elektroniske temperaturkontrol. Gruppehovederne er udstyret med et dynamisk “Preheating”-system, hvilket betyder at gruppen, filterholder mm. forvarmes for at undgå et varmetab under kaffebrygningen.

Den isolerede steamkedel har en kapacitet på 8,5 liter og er udført i AISI 316 rustfrit stål med en tykkelse på 2,5mm, hvilket giver en utroligt solid kedel med en enestående termostabilitet. Kedlen er dedikeret til at producere en tør og kraftig damp, som gør det muligt at servere udsøgte mælkedrikke.

Barista T - vælg mellem flere modeller!

Ascaso Barista T-serien består af flere forskellige modeller og med op til 3 individuelle kaffegrupper, der gør det muligt at brygge flere kopper kaffe på samme tid. Se alle Barista T-modeller her.

Medfølgende tilbehør

 • 1 stk filterholder med 1 udløb
 • 3 stk filterholder med 2 udløb
 • 1 stk 1-kop filterkurv
 • 3 stk 2-kop filterkurv
 • Blindfilter
 • Tamper

Rotationspumpe

Rotationspumpen er en meget større, tungere og kraftigere pumpe end den klassiske vibrationspumpe. Fordelen ved denne type er bl.a. det meget lave støjniveau samt hastigheden hvorpå den opnår det korrekte tryk.

Dobbelt trykmåler

Barista T Plus er udstyret med en praktisk trykmåler, der gør det muligt at aflæse tryk for hhv. kaffe- og steamgruppen.

Volumetrisk kontrol - programmerbar dosering

Ascaso Barista T Plus er udstyret med en praktisk doseringsfunktion, som gør det muligt at indstille størrelsen på en espresso såvel som en almindelig kop kaffe.

Udtag til varmt vand

Maskinen er udstyret med et varmtvandsudtag, der er udført i rustfrit stål. Den varme vand styres ved hjælp af en magnetventil med anti splash-system.

PID - temperaturstyring

Ascaso Barista T Plus er udstyret med PID kontrol (Proportional Integral Derivative), som hurtigt og nemt lader dig indstille brygge- og steamtemperaturer, så du får fuld kontrol over alle parametre indenfor kaffebrygningen. PID kontrollen kan indstilles med 0,1°C præcision.

Preinfusion

Via displayet har du mulighed for at indstille maskinen til at anvende preinfusion på her enkel gruppe, hvilket betyder, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe. Preinfusion er 100% justerbart med en præcision på 0,1 sekunder.

3-vejs ventil

Takket være den indbyggede 3-vejs ventil udlignes trykket, så filterhåndtaget kan tages af umiddelbart efter brygning uden at maskine sprutter. Ligeledes giver 3-vejsventilen dig mulighed for at backflushe maskinen, så du undgår at kafferester og lignende sætter sig i systemet.

Elegante detaljer i valnøddetræ

Maskinen leveres som standard med filterholder i lækkert, elegant valnøddetræ - en flot detalje, der sætter et unikt præg på designet.

Indbygget timer

Via displayet til højre kan du aktivere timerfunktionen, så du let kan følge med i, hvor lang tid det tager at brygge et espressoshot. På den måde er det nemt at opnå den korrekte byggetid og dermed undgå at trække bitterstoffer med ud af kaffen.

Arbejdsbelysning

Barista T Plus er udstyret med indbygget arbejdsbelysning, som nemt kan tændes og slukkes efter behov.

Lækre materialer - hele vejen igennem

Ascaso anvender et minimum af plastik i deres espressomaskiner, så du får en maskine af højeste kvalitet, der er fremstillet af udsøgte materialer, herunder aluminium, rustfrit stål og messing.

Indbygget kopvarmer

På toppen af espressomaskinen kan du stille dine espressokopper, så de holdes varme ved hjælp af maskinens indbyggede varmelegeme, der hurtigt og let varmer toppladen op med et energiforbrug på ca. 50W.

Professionel filterholder

Ascaso Barista T kommer med filterholder med et og to udløb samt filterkurve til enkelt og dobbelt shot.

Vandtank Nej
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
Termoblok Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Doseringsfunktion Ja
Programmerbare kaffemængder Ja
Kopbelysning ved brygning Ja
Kopvarmer Aktiv
Farve Stål
Vandtilslutning Ja
Serie Barista T
Højde 47,5 cm
Dybde 54 cm
Vægt 93 kg
Ascaso

0 anmeldelser af Ascaso Barista T Plus 3GR Stål Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse