Ref: 31-BT0037

Fra

Ascaso Barista T One 1GR Hvid/Valnød Espressomaskine

Leveringstid 4-6 uger
Gratis levering på dette produkt

35.495,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder (udvid tekst)

Eksempler

Sparxpres

 • PID funktion
 • Rotationspumpe
 • Digitalt display med flere funktioner
 • Detaljer i valnøddetræ
 • 5 volumen-knapper
 • Ergonomisk filterholder
 • Direkte vandtilslutning

Produktbeskrivelse

Ascaso Barista T One er en professionel semiautomatisk espressomaskine, der er udført i solide materialer og i et stilsikkert design med mange unikke detaljer og  indstillingsmuligheder, som enhver kaffenørd vil elske at arbejde med!

Maskinen er udviklet og designet til professionelle baristaer og henvender sig til kommerciel brug på caféer, restauranter, hoteller og lignende, hvor man lægger vægt på håndværket og ønsker at servere en kop kaffe af særdeles høj kvalitet.

Maskinens ydre

Kabinettet er udført i rustfrit stål, hvilket giver en solid og utroligt robust maskine, der er udstyret med de bedste teknologier indenfor kaffebrygning. På fronten findes fem belyste og programmerbare doseringsknapper til hhv. 1-2 espresso, 1-2 lungo og XL, så du let kan indstille den rette dosering i forhold til de kopper, du ønsker at anvende.

Barista T One er udstyret med to drejeknapper til hhv. varmt vand til eksempelvis americano samt til styring af steamfunktionen. Filterholderen er udført i et ergonomisk design med en hældning på 10°, som giver et mere naturligt greb og håndtaget.

På denne udgave af Barista T One er dele af filterholderen og drejeknapperne udført i valnøddetræ - en smuk detalje, der bryder det industrielle look på bedste vis.

Den professionelle 360° no-burn steamer gør det nemt at varme og opskumme mælk til fx en cremet cappuccino eller en dejlig latte. Steamtippen har en afrundet form og fire damphuller.

To individuelle displays

Barista T One er udstyret med to individuelle displays, som bl.a. indeholder PID funktion til temperaturstyring af både kaffe- og steamgruppe. Derudover har du mulighed for bl.a. at indstille preinfusion, se hvor mange kopper kaffe, der er brygget, samt anvende den indbyggede timerfunktion, så du nemt kan kontrollere ekstraktionstiden på kaffen.

Maskinens indre

Barista T One 1GR er udstyret med et multi-gruppe system, som er baseret på en kaffegruppe samt en steamgruppe, der arbejder uafhængigt af hinanden. Dette giver en lang række fordele, bl.a. at det er muligt at brygge kaffe og steame mælk på samme tid - uden at gå på kompromis med steam-kraften. Derudover har du muligheden for at slukke for fx steamgruppen, når denne ikke anvendes og dermed spare på energiforbruget.

Gruppehovedet er udført i messing og opvarmes ved hjælp af en termoblok, hvilket betyder, at du kan brygge kaffe efter blot ca. 1 minuts opvarmningstid. Termoblokken sikrer desuden en stabil bryggetemperatur, som nemt kan justeres ved hjælp af den elektroniske temperaturkontrol. Gruppehovedet er udstyret med et dynamisk “Preheating”-system, hvilket betyder at gruppen, filterholder mm. forvarmes for at undgå et varmetab under kaffebrygningen.

Steamkedlen har en kapacitet på 5 liter og er udført i AISI 316 rustfrit stål med en tykkelse på 2,5mm, hvilket giver en utroligt solid kedel, der er dedikeret til at producere en tør og kraftig damp, som gør det muligt at servere udsøgte mælkedrikke.

Barista T - vælg mellem flere modeller!

Ascaso Barista T-serien består af flere forskellige modeller og med op til 3 individuelle kaffegrupper, der gør det muligt at brygge flere kopper kaffe på samme tid. Se alle Barista T-modeller her.

Medfølgende tilbehør

 • Filterholder med 1 udløb
 • Filterholder med 2 udløb
 • 1-kop filterkurv
 • 2-kop filterkurv
 • Blindfilter
 • Tamper

Rotationspumpe

Rotationspumpen er en meget større, tungere og kraftigere pumpe end den klassiske vibrationspumpe. Fordelen ved denne type er bl.a. det meget lave støjniveau samt hastigheden hvorpå den opnår det korrekte tryk.

Dobbelt trykmåler

Barista T One er udstyret med en praktisk trykmåler, der gør det muligt at aflæse tryk for hhv. kaffe- og steamgruppen.

Volumetrisk kontrol - programmerbar dosering

Ascaso Barista T One er udstyret med en praktisk doseringsfunktion, som gør det muligt at indstille størrelsen på en espresso såvel som en almindelig kop kaffe.

Udtag til varmt vand

Maskinen er udstyret med et varmtvandsudtag, der er udført i rustfrit stål.

PID - temperaturstyring

Ascaso Barista T One er udstyret med PID kontrol (Proportional Integral Derivative), som hurtigt og nemt lader dig indstille brygge- og steamtemperaturer, så du får fuld kontrol over alle parametre indenfor kaffebrygningen. PID kontrollen kan indstilles med 0,1°C præcision.

Preinfusion

Via displayet har du mulighed for at indstille maskinen til at anvende preinfusion, hvilket betyder, at den malede kaffe fugtes under lavt tryk inden brygningen begynder. Dette giver et mere jævnt pres under brygningen, så du får fuldt udbytte af din kaffe. Preinfusion er 100% justerbart med en præcision på 0,1 sekunder.

3-vejs ventil

Takket være den indbyggede 3-vejs ventil udlignes trykket, så filterhåndtaget kan tages af umiddelbart efter brygning uden at maskine sprutter. Ligeledes giver 3-vejsventilen dig mulighed for at backflushe maskinen, så du undgår at kafferester og lignende sætter sig i systemet.

Indbygget timer

Via displayet til højre kan du aktivere timerfunktionen, så du let kan følge med i, hvor lang tid det tager at brygge et espressoshot. På den måde er det nemt at opnå den korrekte byggetid og dermed undgå at trække bitterstoffer med ud af kaffen.

Arbejdsbelysning

Barista T One er udstyret med indbygget arbejdsbelysning, som nemt kan tændes og slukkes efter behov.

Lækre materialer - hele vejen igennem

Ascaso anvender et minimum af plastik i deres espressomaskiner, så du får en maskine af højeste kvalitet, der er fremstillet af udsøgte materialer, herunder aluminium, rustfrit stål og messing.

Professionel filterholder

Ascaso Barista T kommer med filterholder med et og to udløb samt filterkurve til enkelt og dobbelt shot.

Vandtank Nej
Diameter filterkurv 58 mm.
Formalede bønner Ja
PID-funktion Ja
3-vejs ventil Ja
OPV ventil Ja
Termoblok Ja
Tamper medfølger Ja
Single filterkurv Ja
Dobbelt filterkurv Ja
Blindfilter Ja
Maskinkategori Semiautomatisk
Mælkesystem Ja - steamer
Doseringsfunktion Ja
Programmerbare kaffemængder Ja
Kopbelysning ved brygning Ja
Kopvarmer Overskudsvarme
Farve Hvid
Vandtilslutning Ja
Serie Barista T
Bredde 44 cm
Højde 45 cm
Dybde 54 cm
Vægt 40 kg
Ascaso

0 anmeldelser af Ascaso Barista T One 1GR Hvid/Valnød Espressomaskine

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse