• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Don Papa Limited Edition Canister

Leveringstid: 1-2 hverdage

399,95 DKK

-100,00 DKK 499,95 DKK


Jeg bekræfter, at jeg er over 18år.

Ref: 47-100088

Don Papa Limited Edition Canister er en filippinsk rom, som er gæret og destilleret på nogle af de fineste sukkerrør i verden, nemlig filippinske sukkerrør. 

Denne Don Papa rom er fremstillet i limited edition canister, og kommer kun i et meget begrænset antal. Du skal derfor være hurtig, hvis du skal have fat i den populære rom. 

Efter gæring og destillering lagres blandingen på amerikanske egetræsfade - en proces, der løber over 7 år, og foregår for foden af Mount Kanlon på øen Negros.

Øen Negros har altid været den filippinske hovedstad for sukker, pga kombinationen af klima, geografi og den vulkanske jord, som gør øen utroligt velegnet til dyrkning af sukkerrør. Efter lagringen blendes rommen til perfektion og tilsættes en smule vanilje efter filippinsk tradition. 

 

Don Papa er en flot ravfarvet rom, som har en sød duft og smag med strejf af frugt, kirsebær, citrus og vanilje. Don Papa rommen kan drikkes rent, med is eller indgå i luksuriøse drinks og cocktails. I 2013 vandt Don Papa rommen ydermere prisen som årets bar- og restaurant produkt i Paris.

 

Filippinerne er et af de tre lande i verden, som producerer mest rom - hovedsageligt til hjemmemarkedet. Først med Don Papa har Filippinerne fået en Premium rom til eksport.

Oprindelse Filippinerne
Producent Bleeding Heart Rum Company
Alkohol 40%
Indhold 700 ml
Lagret +7 år

Om Don Papa Rom

Don Papa Rom
Vis alle produkter fra Don Papa Rom

0 anmeldelser af Don Papa Limited Edition Canister

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: