• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

World of Rum Gaveæske 3x60ml Rom

Tilbud World of Rum Gaveæske 3x60ml Rom Vis stort billede

Leveringstid: 1-2 hverdage

188,11 DKK

-161,84 DKK 349,95 DKK


Jeg bekræfter, at jeg er over 18år.

Ref: 47-1000

World of Rum gaveæsken er en elegant og spændende gaveæske, der indeholder rør med 3 forskellige rom. Hvert rør indeholder 60ml.

 

Er du vild med rom, eller kender du en rigtig romelsker? Denne gaveæske er perfekt til ham eller hende, der er vild med at smage nye rom og udvide sin smagshorisont - afhold din helt egen romsmagning i dit hjem og nyd de spændende rom fra hhv. Ecuador, Nicaragua og Guyana.

 

En unik gaveidé til en du holder af - som værtindegave, fødselsdagsgave, jubilæum, jul osv. Rørene leveres i en flot, sort æske og med en lille folder med en uddybende forklaring om rommene.

 

Læs mere om de 5 forskellige rom her.

Æsken indeholder

Guyana - Rum paradise

12 år. 40%

Sød og kompleks Demerara rom fra British Guyana - en hyggerom, som er god til kaffen og perfekt til vinter og efteråret. Rommen har en smag af nødder og knas, og en oplevelse med toner af karameller og vanilje. 

Smagen er lang og sødmen træder igennem i både duft og eftersmag med noter af orangeskal og krydderier.

 

Ecuador - Pichincha Ron

14 år. 40%

Spændende og lækker rom fra Ecuador, der har lagret i bl.a. amerikanske bourbonfade efterfulgt af et års lagring på PX fade, som bidrager med sødme og fylde.

Rommen har en dyb mørk farve og smager intens og blød med en god balance mellem syre og sødme. Eftersmagen har noter af peber og mørk chokolade.

 

Nicaragua - Mombacho Ron

12 år. 40%

En indbydende og spændende rom med en sødmefyldt duft. Rommen er lagret minimum 12 år på amerikanske fade, som giver en smag af krydderier, kokos, vanilje og tørret frugt.

Rommen er opkaldt efter vulkanen Mombacho, som ligger i den vestlige del af Nicaragua - et område, der i dag er et naturreservat med en helt unik flora og fauna.

Om Egoista

Egoista
Vis alle produkter fra Egoista

0 anmeldelser af World of Rum Gaveæske 3x60ml Rom

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: