• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Alfreds Trail Edition 8.6 Belize Cask Strength

Tilbud Alfreds Trail Edition 8.6 Belize Cask Strength Vis stort billede
Leveringstid: 1-2 hverdage

673,50 DKK

-225,50 DKK 899,00 DKK


Jeg bekræfter, at jeg er over 18år.

Ref: 47-100072

Alfred’s Trail Edition 8.6 Belize Cask Strength er en melassebaseret rom, som er destilleret i en tredobbelt kolonne og lagret i 8 år hos Travellers Liquors i Belize, efterfulgt af 6 måneders lagring på destilleriet i Tyskland.

 

Rommen startede sin modning på bourbonfade i Belize og efter 8 år er den transporteret til Tyskland, hvor den har lagret i yderligere 6 måneder - denne gang i portvinsfade. Denne rom er behandlet på præcis samme måde frem til og med lagringen i Tyskland - man har blot valgt ikke at tilsætte vand efter lagringen, hvilket giver en fadstyrke aftapning på hele 58%!

 

Du får en rom med store kontraster - på den ene side har man den caribiske romsmag med noter af krydderier og tropisk frugt og på den anden side har man den let syrlige smag af portvinsfadene, som har tilført noter af mørk egetræ, røde bær og en stærk karakter.

 

Duften er en helt anden oplevelse end Edition 8.6 med 45% alkohol - her får du en meget mere intens oplevelse med noter af passionfrugt, papaya og vanilje. Rommen har en velbalanceret og overraskende smag, der især er præget af egetræ efterfulgt af syrlige frugter og bær med noter af vanilje, honning og nødder. Eftersmagen er tør og krydret med noter af træ og peber.

 

Produktionen af Alfred’s Trail Edition 8.6 Cask Strength er begrænset til blot 200 flasker, der er aftappet i hånden og mærket med fad- og flaskenummer.

Oprindelse Belize
Producent No. 9 Distillery
Alkohol 58%
Indhold 700 ml
Lagret 8 år

Om Alfred's Trail

Alfred's Trail
Vis alle produkter fra Alfred's Trail

0 anmeldelser af Alfreds Trail Edition 8.6 Belize Cask Strength

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: