• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Silver Seal Jamaica Long Pond 15 år 2000-2015

Silver Seal Jamaica Long Pond 15 år 2000-2015 Vis stort billede
Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 999,00 DKK


Skriv på ønskelisten

Ref: 47-100077

Silver Seal Jamaica Long Pond er en 15 år gammel rom, der er destilleret på det lukkede Long Pond destilleri på Jamaica. En behagelig og velbalanceret rom med en fantastisk smag.

 

Rommen dufter, som en typisk jamaicansk rom bør dufte med noter af banan, læder, sukker og ananas. En velmodnet og dvælende duft, som man bliver helt afhængig af.

Smagen er cremet, fyldig og særdeles fremragende med noter af tørrede frugter og anis efterfulgt af tobak, oliven og røg - en smagseksplosion af spændende nuancer. Long Pond destilleriet er kendt for deres fyldige pot destillerede rom, og dette er bestemt ingen undtagelse! 

 

Duft: banan, rød sukker, ananas

Smagsnoter: banan, mandel tobak, oliven, tørret frugt, røg

Eftersmag: lang, intens, røget,

 

Silver Seal Jamaica Long Pond er tappet fra fad WA09 i et oplag på 132 flasker, hvoraf vi har flaske nummer 14 og nummer 20. I 2000 blev rommen destilleret, og i 2015 er den blevet tappet på flaske, hvilket giver en lagringstid på 15 år.

 

Long Pond destilleriet ligger på den nordlige del af Jamaica nær landsbyen Clarks Hill og begyndte sin produktion i 1954. Dette er et af de få tilbageværende destillerier af de 148, der eksisterede på øen for ca. 100 år siden. 

 

Der er aldrig udgivet rom under Long Ponds eget navn - alle destillater er solgt til forskellige blendere verden over, men destilleriet har formået at skabe sig et navn i branchen takket være deres fantastiske romstil.

 

I 1977 overtog den jamaicanske regering destilleriet, som styrede produktionen frem til 1993, hvor det blev solgt til en sammenslutning af finansielle virksomheder og enkeltpersoner. 

Long Pond destilleriet eksisterer stadig den dag i dag, men lukkede for produktionen i 2012, da man ikke kunne behandle restproduktet korrekt og skaffe det sikkert af vejen uden at påvirke miljøet.

 

Jamaica er i dag den største producent af sukker i Caribien, og har leveret melasse til øens destillerier i mere end 400 år.

Alkohol 51,9%
Producent Long Pond Distillery
Indhold 700 ml
Lagret 15 år
Oprindelse Jamaica

Om Silver Seal Whisky Company

Silver Seal Whisky Company
Vis alle produkter fra Silver Seal Whisky Company

0 anmeldelser af Silver Seal Jamaica Long Pond 15 år 2000-2015

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: