• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

Silver Seal Barbancourt 11år 2004-2015

Leveringstid: 1-2 hverdage

Gratis levering på dette produkt

1 404,68 DKK

-594,32 DKK 1 999,00 DKK


Jeg bekræfter, at jeg er over 18år.

Ref: 47-100086

Silver Seal Barbancourt er en 11 år gammel rom, der er destilleret på Barbancourt Rum Distillery i 1991. Rommen er lagret på bourbon egetræsfade i 11 år.

 

Rommen har en lækker eksotisk karakter med en duft af tropiske frugter som banan og papaya, samt noter af rosin, tørrede dadler og røg fra egetræsfadene.

 

Smagen er frisk og sødmefuld, og giver en mild og tør fornemmelse i munden. Du vil opleve noter af friske grønne æbler, rosiner og egetræ. Dette er en utroligt kompleks rom med en utroligt spændende karakter med afbalancerede smags- og duftnuancer.

 

Duft: frugt, banan, papaya, rosin, tørret dadel, røg

Smagsnoter: grøn æble, rosin, citrus

Eftersmag: tør, røg

 

Silver Seal Barbancourt er tappet fra fad nummer 12 i et oplag på 299 flasker, hvoraf vi har flaske nummer 205 og nummer 198. I 2004 blev rommen destilleret, og i 2015 er den blevet tappet på flaske, hvilket giver en lagringstid på 11 år.

 

Barbancourt Rum Distillery er kendt for at producere rom af den rene sukkerrørsjuice. Med ca 120 hektar sukkerrørsmarker i det haitianske sukkerrørsområde Plaine du Cul-de-Sac, har de direkte adgang til råvarerne, der anvendes i produktionen. Dette sikrer en konstant leverance på ca 60% af de sukkerrør, der anvendes til produktionen.

 

Sukkerrørene høstes fra november til juni, hvorefter de køres til destilleriet, hugges op og knuses i sukkermøllen. Her bliver juicen presset ud af de små sukkerrørsstykker, hvorved det rene produkt, kaldet vesou, udvindes. Vesou tilsættes vand og gær og gæringsprocessen kan begynde. Dette foregår over 70 timer, og resulterer i en mæsk med en alkoholprocent på 7 og et højt indhold af estere, som giver rommen sin krop og fylde.

 

Mæsken destilleres først i et enkeltkolonneapparat for at få alkoholen op på 70%, hvorefter det destilleres i et kedelapparat af kobber, hvor rommens alkoholprocent når op på 90%. 

Hos Silver Seal vandes rommen ikke ned før den lægges på brugte bourbon egetræsfade - denne metode kombineret med den køligere temperatur i Skotland, giver en helt anden rom end den klassiske Barbancourt Rhum. Det overdøvende indhold af tannin udebliver og er i stedet erstattet af en blød, elegant og vinøs karakter.

Oprindelse Haiti
Producent Barbancourt Rum Distillery
Alkohol 50%
Indhold 700 ml
Lagret 11 år

Om Silver Seal Whisky Company

Silver Seal Whisky Company
Vis alle produkter fra Silver Seal Whisky Company

0 anmeldelser af Silver Seal Barbancourt 11år 2004-2015

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Relaterede blogindlæg

Andre produkter i samme kategori: