• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

KitchenAid Artisan Standmixer 4,8L + 3L Kyoto Glow

Leveringstid: Levering fra start juni 2021

Gratis levering på dette produkt

5 999,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
640 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 5999 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 6398 DKK.
- Læs mere
Sparxpres


Ref: 37E-185EKG
EAN: 5413184602499

KitchenAid Artisan standmixer i glat, afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Dens 4,8 liter rustfri stålskål gør det nemt at røre, ælte og blende med hastigheder fra 1-10, mens ekstra tilbehør gør standmixeren til køkkenets kulinariske centrum. 

I 1919 blev den første KitchenAid standmixer lanceret på det private marked i USA, som siden da er blevet udviklet og forbedret til den standmixer vi kender og elsker i dag. Det unikke, professionelle design kombineret med den fantastiske ydeevne gør KitchenAid Artisan standmixeren til en forlængelse af dine hænder, evner og din fantasi i køkkenet.

 

KitchenAid Artisan standmixeren er udført i formstøbt metal for at få en stærk maskine med god holdbarhed og stabilitet. Maskinen er udstyret med en kraftig og højtydende motor, som klarer selv de hårdeste opgaver. 

 

KitchenAids standmixere består af håndbygget teknik med en gennemsnitlig levetid på 30 år - en kvalitetsmaskine, som med sikkerhed bliver dit mest trofaste redskab i køkkenet. Maskinen fås i mere end 20 forskellige farver, så der findes med sikkerhed en, der passer til dig og dit køkken!

 

Medfølgende tilbehør til KitchenAid Artisan standmixer

  • Blankpoleret røreskål på 4,8 liter med ergonomisk håndtag.
  • Poleret skål på 3 liter til mindre mængder, så du undgår at skulle vaske den større skål under madlavning.  
  • Plastskærm mod sprøjt. Skærmen forhindrer stænk og gør det nemt at tilsætte ingredienser, mens standmixeren arbejder.
  • Piskeris med seks tråde til piskning af æggehvider, fløde og dip, fx mayonnaise.       
  • Fladt piskeris til normale/tunge blandinger, fx kager, glasur, småkagedej, rugbrødsdej og kartoffelmos.
  • Dejkrog til at blande og ælte gærdej, fx pizza- og pastadej.
  • Opskrifter og inspiration fås på KitchenAids digitale platforme.

Energieffektiv motor

Den energieffektive udnyttelse af 300 W motoren sikrer, at maskinen klarer enhver opgave uden at bruge unødig strøm. Typisk anvendes 60-70 W til en almindelig dej, så selv ved maksimal belastning klarer KitchenAid Artisan standmixeren arbejdet.

 

10 hastigheder

KitchenAid Artisan standmixeren er udstyret med hele 10 hastighedsindstillinger, så du langsomt kan omrøre dej eller piske æggehvider ved høj hastighed.

 

Stænklåg

Stænklåget sørger for, at ingredienserne ikke ryger ud af skålen under omrøringen, så du undgår svineri på bordet. Stænklåget er udstyret med en åbning, så du kan hælde ingredienser i dejen løbende uden at stoppe processen.

 

Vippehoved til let rengøring

Standmixerens top kan vippes op, så du let kan fjerne skålen fra holderen og rengøre maskinen med en fugtig klud. Dette giver dig også god adgang til indholdet i skålen og til at tilføje flere ingredienser.

 

Ballonpiskeris

Piskeriset er udført i rustfrit stål med aluminiumshoved og består af 6 tråde, som gør piskeriset perfekt til at piske æg og æggehvider luftige samt til piskning af flødeskum.

 

Dejkrog

Dejkrogen klarer alt det hårde æltearbejde for dig og giver dig muligheden for ganske let at lave dej til lækre brød, pizza og pasta. Dejkrogen er udført i aluminium med nylon coating, som gør den lettere at arbejde med.

 

Fladt piskeris

Det flade piskeris er velegnet til at røre kagedej, frostings, mos og lignende sammen med, så det får en lækker og ensartet konsistens. Det flade piskeris er udført i aluminium med nylon coating, som gør det lettere at arbejde med.

 

Mange typer tilbehør

KitchenAid Artisan standmixeren er udstyret med et koblingsled, som gør det muligt at anvende mere en 15 forskellige typer tilbehør til maskinen, som kan købes separat. Du kan bl.a. udvide med en slowjuicer, pasta tilbehør, småkage plade og kødhakker.

Kapacitet 4,8L + 3L
Farve Pistacie
Garanti 5 år
Strømforbrug (Effekt) 300W

Om KitchenAid

KitchenAid
Vis alle produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Artisan Standmixer 4,8L + 3L Kyoto Glow

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: