Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12X-20441

- EAN: 5413184123840

KitchenAid Heavy Duty Standmixer 6,9L Sølv

Fra

KitchenAid Heavy Duty Standmixer 6,9 L Sølv

Leveringtid 2-4 hverdage
Gratis levering på dette produkt

7.999,00 DKK

KitchenAid heavy duty standmixeren er en multifunktionel og anerkendt røremaskine, som står i køkkener verden over. Denne udgave er udstyret med en 6,9 L skål og løftearm - perfekt til store blandinger og hyppig brug.

Produktbeskrivelse

KitchenAid heavy duty standmixeren er en multifunktionel og anerkendt røremaskine, som står i køkkener verden over. Denne udgave er udstyret med en 6,9 L skål og løftearm - perfekt til store blandinger og hyppig brug.

 

Standmixerens løftearm, gør det let at hæve skålen, når dejen skal røres sammen og sænke skålen, når der skal tilføjes ingredienser eller når skålen skal flyttes.

Den 6,9 liter store, skål i rustfrit stål gør det muligt at lave store portioner på en gang - her er plads til hele 2,2 kg mel, og med god plads til hævning i skålen.

 

Dette er den mest effektive, kraftfulde, lydløse og bedste KitchenAid standmixer i sin klasse!

 

I 1919 blev den første KitchenAid standmixer lanceret på det private marked i USA, som siden da er blevet udviklet og forbedret til den standmixer vi kender og elsker i dag. Det unikke, professionelle design kombineret med den fantastiske ydeevne gør KitchenAid Artisan standmixeren til en forlængelse af dine hænder, evner og din fantasi i køkkenet.

 

KitchenAid Artisan standmixeren med løftearm er udført udelukkende af metal til tunge opgaver og langvarig brug – stabil, støjsvag og slidstærk. Maskinen er udstyret med en kraftig og højtydende motor med direkte transmission i form af tandhjul, der gør den mere støjsvag, robust og effektiv, end hvis den var fremstillet med kilerem. 

KitchenAids standmixere består af håndbygget teknik med en gennemsnitlig levetid på 30 år - en kvalitetsmaskine, som med sikkerhed bliver dit mest trofaste redskab i køkkenet.

 

Medfølgende tilbehør til KitchenAid Artisan standmixer

 • 6,9 liter skål i børstet stål med håndtag i professionel stil
 • Elliptisk piskeris med 11 buer fremstillet i rustfrit stål for maksimal dækning af skål
 • Dejkrog fremstillet af aluminium med belægning af non-stick nylon
 • Fladt piskeris af aluminium med non-stick belægning
 • Plastskærm for at undgå sprøjt - Ikke egnet til opvaskemaskine 

Tekniske specifikationer

Kapacitet 6,9 L
Farve Sølv
Garanti 2 år
Strømforbrug (Effekt) 500 W
Dimensioner 28,7 x 41,9 x 37,1 cm

Udvidet beskrivelse

Energieffektiv motor

Den energieffektive udnyttelse af 500 W motoren sikrer, at maskinen klarer enhver opgave uden at bruge unødig strøm.

 

10 hastigheder

KitchenAid Heavy Duty standmixeren med løftearm er udstyret med hele 10 hastighedsindstillinger, så du langsomt kan omrøre dej eller piske æggehvider ved høj hastighed.

 

Mange typer tilbehør

KitchenAid Heavy Duty standmixeren med løftearm er udstyret med et koblingsled, som gør det muligt at anvende mere en 15 forskellige typer tilbehør til maskinen.

 

Elliptisk piskeris

Piskeriset er udført i rustfrit stål og består af 11 buer, som gør piskeriset perfekt til at dække skålen maksimalt. 

 

Dejkrog

Dejkrogen klarer alt det hårde æltearbejde for dig og giver dig muligheden for ganske let at lave dej til lækre brød, pizza og pasta. Dejkrogen er udført i aluminium med nylon coating, som gør den lettere at arbejde med.

 

Fladt piskeris

Det flade piskeris er velegnet til at røre kagedej, frostings, mos og lignende sammen med, så det får en lækker og ensartet konsistens. Det flade piskeris er udført i aluminium med nylon coating, som gør det lettere at arbejde med.

KitchenAid
KitchenAid
Husholdningsapparater af høj kvalitet fra KitchenAid Hos Rigtig Kaffe finder du KitchenAids eksklusive og utroligt lækre husholdningsprodukter - den bedste form for køkkenhjælp, man kan få! KitchenAid er et amerikansk mærke, som uden tvivl er mest kendte for deres ikoniske og elegante Artisan standmixer - se alle KitchenAid standmixere her . I 1919 blev KitchenAid grundlagt i Michigan, USA, og samme år blev standmixeren H-5 introduceret. I 1930 kom K-modellen på markedet, som er...

Se flere produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Heavy Duty Standmixer 6,9 L Sølv

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse