• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

KitchenAid Professionel Standmixer 6,9L Sølv

Leveringstid: Levering fra start marts 2021

Gratis levering på dette produkt

8 999,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
940 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 8999 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 9398 DKK.
- Læs mere
Sparxpres


Ref: 37E-7990ESL
EAN: 5413184123833

KitchenAid Professionel standmixer er udført i et glat, afrundet design, der er ideel til de tunge blandinger, hyppig brug og samtidig nem at rengøre. Den 6,9 liter store rustfri stålskål med løftearm gør det nemt at røre, ælte og blende selv store mængder mad.

 

Standmixerens løftearm, gør det let at hæve skålen, når dejen skal røres sammen og sænke skålen, når der skal tilføjes ingredienser eller når skålen skal flyttes. Skålløft-konstruktionen sikrer, at der ikke er bevægelige dele, der kan blive unødigt belastet. Dermed bruges motorkraften udelukkende i skålen.

Den 6,9 liter store, skål i rustfrit stål gør det muligt at lave store portioner på en gang - her er plads til hele 2,2 kg mel, og med god plads til hævning i skålen.

 

Dette er den mest effektive, kraftfulde, lydløse og bedste KitchenAid standmixer i sin klasse! 

 

I 1919 blev den første KitchenAid standmixer lanceret på det private marked i USA, som siden da er blevet udviklet og forbedret til den standmixer vi kender og elsker i dag. Det unikke, professionelle design kombineret med den fantastiske ydeevne gør KitchenAid Professionel standmixeren til en forlængelse af dine hænder, evner og din fantasi i køkkenet.

 

KitchenAid Professionel standmixeren med løftearm er udført udelukkende af metal til tunge opgaver og langvarig brug – stabil, støjsvag og slidstærk. Maskinen er udstyret med en højeffektiv motor med direkte transmission i form af tandhjul, der gør den mere støjsvag, robust og effektiv, end hvis den var fremstillet med kilerem. 

KitchenAids standmixere består af håndbygget teknik med en gennemsnitlig levetid på 30 år - en kvalitetsmaskine, som med sikkerhed bliver dit mest trofaste redskab i køkkenet. 

Desuden har maskinen original planetarisk rørefunktion, som sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant.

 

Medfølgende tilbehør til KitchenAid Professionel standmixer

  • 6,9 liter blankpoleret skål i rustfrit stål med håndtag i professionel stil.
  • Elliptisk piskeris med 11 buer for maksimal skåldækning.
  • Spiralformet dejkrog i rustfrit stål, der dækker hele den store skål.
  • Fladt piskeris i rustfrit stål.
  • Aftagelig hældesliske.

Energieffektiv motor

Højeffektiv og støjsvag motor på 1,3 HK med direkte transmission, der klarer tunge opgaver med et strømforbrug på max 325 watt. Derudover har den ledningsbeskytter og topknap for øget sikkerhed i et professionelt miljø.

 

10 hastigheder

KitchenAid Professionel standmixeren med løftearm er udstyret med hele 10 hastighedsindstillinger, så du langsomt kan omrøre dej eller piske æggehvider ved høj hastighed.

 

Elliptisk piskeris

Piskeriset er udført i rustfrit stål og består af 11 buer, som gør piskeriset perfekt til at dække skålen maksimalt. 

 

Spiralformet dejkrog

Dejkrogen klarer alt det hårde æltearbejde for dig og giver dig muligheden for ganske let at lave dej til lækre brød, pizza og pasta. Dejkrogen er udført i rustfrit stål og dækker hele den store skål.

 

Fladt piskeris

Det flade piskeris er velegnet til at røre kagedej, frostings, mos og lignende sammen med, så det får en lækker og ensartet konsistens. Det flade piskeris er udført i aluminium med nylon coating, som gør det lettere at arbejde med.

Mange typer tilbehør

KitchenAid Professionel standmixeren er udstyret med et koblingsled, som gør det muligt at anvende mere en 15 forskellige typer tilbehør til maskinen, som kan købes separat. Du kan bl.a. udvide med en slowjuicer, pasta tilbehør, småkage plade og kødhakker.

Kapacitet 6,9 L
Farve Sølv
Garanti 2 år
Strømforbrug (Effekt) 500 W
Dimensioner 28,7 x 41,9 x 31 cm

Om KitchenAid

KitchenAid
Vis alle produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Professionel Standmixer 6,9L Sølv

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: