Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Ref: 12X-20724

- EAN: 5413184123833

KitchenAid Professionel Standmixer 6,9L Sølv

Fra

KitchenAid Professionel Standmixer 6,9 L Sølv

Leveringtid Levering fra slut oktober 2021
Gratis levering på dette produkt

8.999,00 DKK

KitchenAid Professionel standmixer er udført i et glat, afrundet design, der er ideel til de tunge blandinger, hyppig brug og samtidig nem at rengøre. Den 6,9 liter store rustfri stålskål med løftearm gør det nemt at røre, ælte og blende selv store mængder mad.

Produktbeskrivelse

KitchenAid Professionel standmixer er udført i et glat, afrundet design, der er ideel til de tunge blandinger, hyppig brug og samtidig nem at rengøre. Den 6,9 liter store rustfri stålskål med løftearm gør det nemt at røre, ælte og blende selv store mængder mad.

 

Standmixerens løftearm, gør det let at hæve skålen, når dejen skal røres sammen og sænke skålen, når der skal tilføjes ingredienser eller når skålen skal flyttes. Skålløft-konstruktionen sikrer, at der ikke er bevægelige dele, der kan blive unødigt belastet. Dermed bruges motorkraften udelukkende i skålen.

Den 6,9 liter store, skål i rustfrit stål gør det muligt at lave store portioner på en gang - her er plads til hele 2,2 kg mel, og med god plads til hævning i skålen.

 

Dette er den mest effektive, kraftfulde, lydløse og bedste KitchenAid standmixer i sin klasse! 

 

I 1919 blev den første KitchenAid standmixer lanceret på det private marked i USA, som siden da er blevet udviklet og forbedret til den standmixer vi kender og elsker i dag. Det unikke, professionelle design kombineret med den fantastiske ydeevne gør KitchenAid Professionel standmixeren til en forlængelse af dine hænder, evner og din fantasi i køkkenet.

 

KitchenAid Professionel standmixeren med løftearm er udført udelukkende af metal til tunge opgaver og langvarig brug – stabil, støjsvag og slidstærk. Maskinen er udstyret med en højeffektiv motor med direkte transmission i form af tandhjul, der gør den mere støjsvag, robust og effektiv, end hvis den var fremstillet med kilerem. 

KitchenAids standmixere består af håndbygget teknik med en gennemsnitlig levetid på 30 år - en kvalitetsmaskine, som med sikkerhed bliver dit mest trofaste redskab i køkkenet. 

Desuden har maskinen original planetarisk rørefunktion, som sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant.

 

Medfølgende tilbehør til KitchenAid Professionel standmixer

 • 6,9 liter blankpoleret skål i rustfrit stål med håndtag i professionel stil.
 • Elliptisk piskeris med 11 buer for maksimal skåldækning.
 • Spiralformet dejkrog i rustfrit stål, der dækker hele den store skål.
 • Fladt piskeris i rustfrit stål.
 • Aftagelig hældesliske.

Tekniske specifikationer

Kapacitet 6,9 L
Farve Sølv
Garanti 2 år
Strømforbrug (Effekt) 500 W
Dimensioner 28,7 x 41,9 x 31 cm

Udvidet beskrivelse

Energieffektiv motor

Højeffektiv og støjsvag motor på 1,3 HK med direkte transmission, der klarer tunge opgaver med et strømforbrug på max 325 watt. Derudover har den ledningsbeskytter og topknap for øget sikkerhed i et professionelt miljø.

 

10 hastigheder

KitchenAid Professionel standmixeren med løftearm er udstyret med hele 10 hastighedsindstillinger, så du langsomt kan omrøre dej eller piske æggehvider ved høj hastighed.

 

Elliptisk piskeris

Piskeriset er udført i rustfrit stål og består af 11 buer, som gør piskeriset perfekt til at dække skålen maksimalt. 

 

Spiralformet dejkrog

Dejkrogen klarer alt det hårde æltearbejde for dig og giver dig muligheden for ganske let at lave dej til lækre brød, pizza og pasta. Dejkrogen er udført i rustfrit stål og dækker hele den store skål.

 

Fladt piskeris

Det flade piskeris er velegnet til at røre kagedej, frostings, mos og lignende sammen med, så det får en lækker og ensartet konsistens. Det flade piskeris er udført i aluminium med nylon coating, som gør det lettere at arbejde med.

Mange typer tilbehør

KitchenAid Professionel standmixeren er udstyret med et koblingsled, som gør det muligt at anvende mere en 15 forskellige typer tilbehør til maskinen, som kan købes separat. Du kan bl.a. udvide med en slowjuicer, pasta tilbehør, småkage plade og kødhakker.

KitchenAid
KitchenAid
Husholdningsapparater af høj kvalitet fra KitchenAid Hos Rigtig Kaffe finder du KitchenAids eksklusive og utroligt lækre husholdningsprodukter - den bedste form for køkkenhjælp, man kan få! KitchenAid er et amerikansk mærke, som uden tvivl er mest kendte for deres ikoniske og elegante Artisan standmixer - se alle KitchenAid standmixere her . I 1919 blev KitchenAid grundlagt i Michigan, USA, og samme år blev standmixeren H-5 introduceret. I 1930 kom K-modellen på markedet, som er...

Se flere produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Professionel Standmixer 6,9 L Sølv

(0 anmeldelser)

Vælg en række nedenfor for at filtrere anmeldelser.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Skriv anmeldelse