KitchenAid Artisan Standmixer 6,9 L Sølv

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

7 999,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Sparxpres


Ref: 12X-20437
EAN: 5413184160180

KitchenAid Artisan standmixeren er en multifunktionel og anerkendt røremaskine, som står i køkkener verden over. Denne udgave er udstyret med en 6,9 L skål og løftearm - perfekt til store blandinger og hyppig brug.

 

Standmixerens løftearm, gør det let at hæve skålen, når dejen skal røres sammen og sænke skålen, når der skal tilføjes ingredienser eller når skålen skal flyttes.

Den 6,9 liter store, skål i rustfrit stål gør det muligt at lave store portioner på en gang - her er plads til hele 2,2 kg mel, og med god plads til hævning i skålen.

 

Dette er den mest effektive, kraftfulde, lydløse og bedste KitchenAid standmixer i sin klasse!

 

I 1919 blev den første KitchenAid standmixer lanceret på det private marked i USA, som siden da er blevet udviklet og forbedret til den standmixer vi kender og elsker i dag. Det unikke, professionelle design kombineret med den fantastiske ydeevne gør KitchenAid Artisan standmixeren til en forlængelse af dine hænder, evner og din fantasi i køkkenet.

 

KitchenAid Artisan standmixeren med løftearm er udført i formstøbt metal for at få en stærk maskine med god holdbarhed og stabilitet. Maskinen er udstyret med en kraftig og højtydende motor, som klarer selv de hårdeste opgaver. 

 

KitchenAids standmixere består af håndbygget teknik med en gennemsnitlig levetid på 30 år - en kvalitetsmaskine, som med sikkerhed bliver dit mest trofaste redskab i køkkenet.

 

Medfølgende tilbehør til KitchenAid Artisan standmixer

 • 6,9 L røreskål
 • Elliptisk piskeris
 • Spiral dejkrog
 • Fladt piskeris

  Energieffektiv motor

  Den energieffektive udnyttelse af 500 W motoren sikrer, at maskinen klarer enhver opgave uden at bruge unødig strøm.

   

  10 hastigheder

  KitchenAid Artisan standmixeren med løftearm er udstyret med hele 10 hastighedsindstillinger, så du langsomt kan omrøre dej eller piske æggehvider ved høj hastighed.

   

  Mange typer tilbehør

  KitchenAid Artisan standmixeren med løftearm er udstyret med et koblingsled, som gør det muligt at anvende mere en 15 forskellige typer tilbehør til maskinen.

   

  Ballonpiskeris

  Piskeriset er udført i rustfrit stål med aluminiumshoved og består af 6 tråde, som gør piskeriset perfekt til at piske æg og æggehvider luftige samt til piskning af flødeskum.

   

  Dejkrog

  Dejkrogen klarer alt det hårde æltearbejde for dig og giver dig muligheden for ganske let at lave dej til lækre brød, pizza og pasta. Dejkrogen er udført i aluminium med nylon coating, som gør den lettere at arbejde med.

   

  Fladt piskeris

  Det flade piskeris er velegnet til at røre kagedej, frostings, mos og lignende sammen med, så det får en lækker og ensartet konsistens. Det flade piskeris er udført i aluminium med nylon coating, som gør det lettere at arbejde med.

  Kapacitet6 L
  FarveSølv
  Garanti5 år
  Strømforbrug (Effekt)500 W
  Dimensioner29,2 x 41,9 x 36,2 cm
  Vægt13,1 cm

  Om KitchenAid

  KitchenAid
  Vis alle produkter fra KitchenAid

  0 anmeldelser af KitchenAid Artisan Standmixer 6,9 L Sølv

  Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
  Skriv en anmeldelse

  Andre produkter i samme kategori: