• Levering fra dag til dag- afsendes fra eget lager
  • Danmarks største udvalg- i espressomaskiner og tilbehør
  • Vi giver gratis fragt- på alle ordrer over 699,-
  • Egen butik og lager- besøg os i Skanderborg

KitchenAid Artisan Standmixer 4,8L Sort

Leveringstid: 2-4 hverdage

Gratis levering på dette produkt

6 719,00 DKK

Finansiering over 10-60 måneder - læs mere her!

Eksempler

Santander Consumer Bank
712 DKK pr. måned i 10 måneder
Kreditbeløb 6719 DKK, omkostninger 399 DKK, samlet beløb der betales 7118 DKK.
- Læs mere
Sparxpres


Ref: 37E-125EOB
EAN: 5413184200770

KitchenAid Artisan standmixeren model 125 er den nyeste model af den klassiske og anerkendte røremaskine, som står i køkkener verden over. Standmixeren er udstyret med en metalskål med en kapacitet på 4,83 liter.

 

Standmixeren leveres inkl tilbehørspakke med det mest nødvendige tilbehør. Ved registrering af din KitchenAid standmixer på kitchenaid.dk får du desuden adgang til en digital kogebog med inspirerende opskrifter.

Sammenlignet med KitchenAid Artisan standmixeren model 150 har denne model en række forbedringer ift tilslutning af tilbehør.

 

I 1919 blev den første KitchenAid standmixer lanceret på det private marked i USA, som siden da er blevet udviklet og forbedret til den standmixer vi kender og elsker i dag. Det unikke, professionelle design kombineret med den fantastiske ydeevne gør KitchenAid Artisan standmixeren til en forlængelse af dine hænder, evner og din fantasi i køkkenet.

 

KitchenAid Artisan standmixeren er udført i formstøbt metal for at få en stærk maskine med god holdbarhed og stabilitet. Maskinen er udstyret med en kraftig og højtydende motor, som klarer selv de hårdeste opgaver. 

 

KitchenAids standmixere består af håndbygget teknik med en gennemsnitlig levetid på 30 år - en kvalitetsmaskine, som med sikkerhed bliver dit mest trofaste redskab i køkkenet. Maskinen fås i mere end 20 forskellige farver, så der findes med sikkerhed en, der passer til dig og dit køkken!

 

Medfølgende tilbehør til KitchenAid Artisan standmixer

  • 4,83 L Røreskål
  • Ballonpiskeris
  • Flad pisker
  • Dejkrog
  • Digital kogebog ved registrering

Model 125

Model 125 er lanceret på det danske marked i 2017 og er efterfølgeren til den gamle model 150. Motorkraften er den samme, men du får en række forbedringer ift designet herunder koblingsleddet til piskere og til tilbehørsdele. Logoet på model 150 var sort tryk, hvor det på denne model er præget ind.

 

Energieffektiv motor

Den energieffektive udnyttelse af 300 W motoren sikrer, at maskinen klarer enhver opgave uden at bruge unødig strøm. Typisk anvendes 50-60 W til en almindelig dej, så selv ved maksimal belastning klarer KitchenAid Artisan standmixeren arbejdet.

 

10 hastigheder

KitchenAid Artisan standmixeren er udstyret med hele 10 hastighedsindstillinger, så du langsomt kan omrøre dej eller piske æggehvider ved høj hastighed.

 

Vippehoved til let rengøring

Standmixerens top kan vippes op, så du let kan fjerne skålen fra holderen og rengøre maskinen med en fugtig klud. Dette giver dig også god adgang til indholdet i skålen og til at tilføje flere ingredienser.

 

Ballonpiskeris

Piskeriset er udført i rustfrit stål med aluminiumshoved og består af 6 tråde, som gør piskeriset perfekt til at piske æg og æggehvider luftige samt til piskning af flødeskum.

 

Dejkrog

Dejkrogen klarer alt det hårde æltearbejde for dig og giver dig muligheden for ganske let at lave dej til lækre brød, pizza og pasta. Dejkrogen er udført i aluminium med nylon coating, som gør den lettere at arbejde med.

 

Fladt piskeris

Det flade piskeris er velegnet til at røre kagedej, frostings, mos og lignende sammen med, så det får en lækker og ensartet konsistens. Det flade piskeris er udført i aluminium med nylon coating, som gør det lettere at arbejde med.

 

Mange typer tilbehør

KitchenAid Artisan standmixeren er udstyret med et koblingsled, som gør det muligt at anvende mere en 15 forskellige typer tilbehør til maskinen, som kan købes separat. Du kan bl.a. udvide med en slowjuicer, pasta tilbehør, småkage plade og kødhakker.

Kapacitet 4,8L
Farve Sølv
Garanti 5 år
Strømforbrug (Effekt) 300W

Om KitchenAid

KitchenAid
Vis alle produkter fra KitchenAid

0 anmeldelser af KitchenAid Artisan Standmixer 4,8L Sort

Samlet bedømmelse: 0,0 ud af 5 stjener baseret på 0 anmeldelser
Skriv en anmeldelse

Andre produkter i samme kategori: