Serviceværkstedet holder lukket i uge 29, 30 og 31. Man kan derfor ikke indlevere maskiner i denne periode.

Læs mere her

Saftdispenser

Products
There are 3 products.

Saftdispenser

Her finder du en række forskellige saftdispensere, perfekte hvis du skal holde havefest. Fyld saftdispenseren med læskende drikke i alle afskygninger. Prøv fx at lave en lækker omgang sangria med en masse flotte frugter. Hyldeblomstsaft er også populært i sommervarmen. Vi er også helt vilde med iste om sommeren, hvilket egner sig perfekt til en stor saftdispenser. Dispenserne er smarte, da du kan lave en stor portion på én gang og så kan gæsterne selv hælde op, når de er tørstige. På den måde sparer I tid ved ikke selv at skulle mixe drinks, når tørsten sætter ind.

En saftdispenser er et hyggeligt element til en fest. Der sker bare noget, når man man ser sådan en kæmpe omgang lækkerier i én stor flot beholder. Derudover er det jo altid hyggeligt at møde nogle i "køen" og sludre med.

Saftdispenserne er ofte udstyret med et patentlåg, der slutter 100% tæt. På den måde holder drikken sig frisk i længere tid. Desuden undgår du insekter i drikken, kæmpe plus. Husk at fyld beholderen op med is, hvis saftdispenseren skal stå i lang tid, specielt hvis den står i solen.

Ikke nok med saftdispenserens praktiske funktion, så er den også visuelt flot. Du har mulighed for at være kreativ, når det kommer til udseendet af din drik i beholderen. Giv den gas med skiver af lækre citrusfrugter og røde bær. Brug evt frossen frugt og bær, så kan du spare på isterningerne.